Autor:

Kořeněná ryba se žampiony

Snadné
Ingredience
Filety
- treska, pangas...
 
Koření na ryby  
Sůl  
Hladká mouka  
Čerstvé žampiony  
Olej  
Bílé víno
nebo vývar
 
Citron
- není nutný
 
Kořeněná ryba se žampiony

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Z hub, Rybí

Rybí filety jemně osolíme, okořeníme a obalíme v mouce. Na rozpáleném oleji z obou stran dozlatova orestujeme a uložíme v teple.
Do výpeku dáme zprudka orestovat pokrájené žampiony na plátky(na porci cca 3-4 ks), zakápneme vínem nebo vývarem, necháme zpěnit. Podáváme s bramborovou přílohou.
*Pokud máme rádi citronovou chuť pokrmu, můžeme rybu i žampiony pokapat na talíři citronem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
1
5 4 5 1
Základní těsto na palačinky Palačinky opravdu pro každého. Vyzkoušejte úžasné recepty! Články z

Komentáře k receptu: Kořeněná ryba se žampiony

Komentáře

  1. OliePet   23.03.2016 | 11:47 | reagovat |

    Výborné... přidala jsem více druhů zeleniny k žampionům a moc strávníkům chutnalo :-)

  2. humido   09.06.2015 | 22:35 | reagovat |

    mňamka :p

  3. Hanka   28.08.2013 | 7:49 | reagovat |

    Vyzkoušela jsem recept včera k večeři a poprvé ochutnala rybu halibut. Bylo to moc dobré, ryba mi chutnala a houby se k ní výborně hodily. :-)

  4. P. Pavlasová   17.08.2012 | 9:07 | reagovat |

    Ryb máme dostatek a o dovolené se takové rychlé recepty na ryby vyloženě hodí, byla vynikající a žampiony taky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web