Kořeněná ryba se žampiony

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 4
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • filety - treska, pangas...
    • koření na ryby
    • sůl
    • hladká mouka
    • čerstvé žampiony
    • olej
    • bílé víno nebo vývar
    • citron - není nutný

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rybí filety jemně osolíme, okořeníme a obalíme v mouce. Na rozpáleném oleji z obou stran dozlatova orestujeme a uložíme v teple.
2
Do výpeku dáme zprudka orestovat pokrájené žampiony na plátky(na porci cca 3-4 ks), zakápneme vínem nebo vývarem, necháme zpěnit.
3
Podáváme s bramborovou přílohou.
4
*Pokud máme rádi citronovou chuť pokrmu, můžeme rybu i žampiony pokapat na talíři citronem.
Zařazení: Maso Pokrmy Z hub Rybí
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • OliePet
    OliePet |

    23. 3. 2016 11:47

    Výborné... přidala jsem více druhů zeleniny k žampionům a moc strávníkům chutnalo :-)

  • OliePet
    OliePet |

    23. 3. 2016 11:42

    přidala jsem tam víc zeleniny, ne jen žampionya strávníkům moc chutnalo

  • humido
    humido |

    9. 6. 2015 22:35

    mňamka :p

  • Hanka
    Hanka |

    28. 8. 2013 07:49

    Vyzkoušela jsem recept včera k večeři a poprvé ochutnala rybu halibut. Bylo to moc dobré, ryba mi chutnala a houby se k ní výborně hodily. :-)

  • P. Pavlasová
    P. Pavlasová |

    17. 8. 2012 09:07

    Ryb máme dostatek a o dovolené se takové rychlé recepty na ryby vyloženě hodí, byla vynikající a žampiony taky.