Autor:

Ruský masový salát

20 minut PT0H20M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Vařené maso
hovězí, telecí, vepřové nebo skopové
250 g
Brambory
vařené ve slupce
250 g
Nakládané okurky 4 ks
Vařená vejce 4 ks
Krabí maso 1 plechovka
Dressing
pikantní - dle chuti
4 lžíce
Majonéza
smíchaná se smetanou
200 ml
Hlávkový salát
několik listů na ozdobu
 
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Saláty

Maso, oloupané brambory, okurky a tři vejce nakrájíme na kostičky, osolíme a smícháme s majonézou a dresinkem. Salát přesypeme na mísu a ozdobíme kousky masa, které jsme dali stranou, kolečky nebo čtvrtkami vejce, krabím masem a listy hlávkového salátu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
Bramboráky se špenátem a čedarem Bramboráky na 4 způsoby Články z

Komentáře k receptu: Ruský masový salát

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web