Autor:

Rozmarýnové medailonky

90 minut PT0H90M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Hladká mouka 1 lžíce
Rozmarýn
sušený
2 lžička
Sůl  
Pepř mletý  
Vepřová panenka
nebo svíčková
500 g
Olivový olej  
Žampiony 250 g
Česnek 3 stroužek
Zeleninový vývar 3 dl

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Z hub, Vepřové

Mouku a rozmarýn, sůl a pepř dejte do sáčku a dobře promíchejte. Vložte maso nakrájené na medailonky a obalte ve směsi. Na velké pánvi rozpalte olej a opékejte asi 2 minuty houby, do změknutí. Dejte je stranou a na zbytku oleje opečte maso. K masu přidejte česnek a zbylou mouku ze sáčku. Jemně opražte, přidejte vývar, promíchejte a přiveďte k varu. Nechte pod pokličkou probublávat 60 - 90 minut aby maso změklo. Když se vývar vydusí, podlévejte klidně vodou nebo dalším vývarem. \na posledních 10 minut přidejte do omáčky i houby.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
Kuře v bylinkové strouhance na kapustových listech Říjnová tabule může být veselejší - 4 barevné recepty pro vás Články z

Komentáře k receptu: Rozmarýnové medailonky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web