Rizoto s husími játry

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      g husí játra
    • 200
      g rýže
    • 90
      g máslo
    • 30
      g husí sádlo
    • 30
      g cibule
    • 20
      g parmazán
    • 2
      ks žampiony
    • 4
      ks pepř mletý kuličky
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Očištěná vypraná husí játra nakrájíme na malé kousky a na jemně nasekané, na másle usmažené cibulce dusíme za stálého míchání asi 10 minut. Pak je opepříme, přidáme k nim na másle udušené, na plátky nakrájené žampiony a zvlášť předem na husím sádle udušenou rýži, vše dobře promícháme, trochu zalejeme vývarem a dusíme ještě asi 3 minuty.
2
Rizoto na míse upravíme do tvaru kopečku, posypeme parmezánem a podáváme k němu šťávu z pečené husy.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.