Rizoto ala Hynek

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
45 minut
4
porce
neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      balíček rýže 2 sáčky
    • mražená zelenina kukuřice, mrkev, hrášek
    • červená paprika
    • hovězí maso ve vlastní šťávě - konzerva

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Dáme vařit 2 pytlíky rýže, z hovězího masa seškrábeme šťávu, šťávu použijeme jako olej,
2
šťávu dáme do pánve, do pánve přidáme zeleninu, až bude zelenina měkká přidáme špetku červené papriky, vložíme maso, přidáme rýži, a podáváme.

Komentáře k receptu

  • ata
    ata |

    4. 12. 2010 12:15

    Dělám dlohodobě, když není čas. Jen s tím rozdílem, že maso neupravuji (vmíchám přímo z konzervy) a zeleninu uvařím ve vodě (z vody po zelenině je dobrá polévka). Vyzkoušeno se všemi druhy konzerv (také vepřové, kuřecí a krůtí maso). Zasypat struhaným sýrem a polít kečupem.

  • Kuchaříček98
    Kuchaříček98 |

    4. 12. 2010 10:12

    rychlé,levné,lehké a především dobré :-)