Rizoto ala Hynek

45 minut PT0H45M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Rýže
2 sáčky
2 balíček
Mražená zelenina
kukuřice, mrkev, hrášek
 
Červená paprika  
Hovězí maso ve vlastní šťávě - konzerva  

Postup přípravy:

Dáme vařit 2 pytlíky rýže, z hovězího masa seškrábeme šťávu, šťávu použijeme jako olej, šťávu dáme do pánve, do pánve přidáme zeleninu, až bude zelenina měkká přidáme špetku červené papriky, vložíme maso, přidáme rýži, a podáváme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bylinková polévka s fialkovými listy v těstíčku Jarní menu dozelena Články z

Komentáře k receptu: Rizoto ala Hynek

Komentáře

  1. ata   04.12.2010 | 12:15 | reagovat |

    Dělám dlohodobě, když není čas. Jen s tím rozdílem, že maso neupravuji (vmíchám přímo z konzervy) a zeleninu uvařím ve vodě (z vody po zelenině je dobrá polévka). Vyzkoušeno se všemi druhy konzerv (také vepřové, kuřecí a krůtí maso). Zasypat struhaným sýrem a polít kečupem.

  2. Kuchaříček98   04.12.2010 | 10:12 | reagovat |

    rychlé,levné,lehké a především dobré :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web