Rizoto ala Hynek

45 minut PT0H45M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Rýže
2 sáčky
2 balíček
Mražená zelenina
kukuřice, mrkev, hrášek
 
Červená paprika  
Hovězí maso ve vlastní šťávě - konzerva  

Postup přípravy:

Dáme vařit 2 pytlíky rýže, z hovězího masa seškrábeme šťávu, šťávu použijeme jako olej, šťávu dáme do pánve, do pánve přidáme zeleninu, až bude zelenina měkká přidáme špetku červené papriky, vložíme maso, přidáme rýži, a podáváme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Báječné recepty z hub Články z

Komentáře k receptu: Rizoto ala Hynek

Komentáře

  1. ata   04.12.2010 | 12:15 | reagovat | závadný

    Dělám dlohodobě, když není čas. Jen s tím rozdílem, že maso neupravuji (vmíchám přímo z konzervy) a zeleninu uvařím ve vodě (z vody po zelenině je dobrá polévka). Vyzkoušeno se všemi druhy konzerv (také vepřové, kuřecí a krůtí maso). Zasypat struhaným sýrem a polít kečupem.

  2. Kuchaříček98   04.12.2010 | 10:12 | reagovat | závadný

    rychlé,levné,lehké a především dobré :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web