Autor:

Římovské maso pod sýrovou poklicí

Střední
Ingredience
Cibule 3 ks
Rostlinný olej 1 lžíce
Sůl  
Vývar 0,15 l
Sýr 300 g
Bílý jogurt 1 ks
Vepřová krkovice
lze nahradit kuřecími řízky
4 plátek
Paprika
sladká nebo pálivá
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Cibuli oloupeme, nakrájíme na kolečka a osmažíme na oleji dorůžova. Naklepané krkovice osolíme a obalíme v mleté paprice. Vložíme do pekáčku na cibuli. Podlijeme vývarem a pečeme v troubě při 180-200 °C asi 20 minut. Jogurt smícháme s nastrouhaným sýrem, směsí rovnoměrně pokryjeme kotlety a pečeme dalších 20 minut. Podávame s vařenými bramborami a zeleninovým salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
1
5 4 5 1
Těstovinová rýže s krevetami Originální italské večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Římovské maso pod sýrovou poklicí

Komentáře

  1. Pavla   14.05.2006 | 15:35 | reagovat |

    Asi záleží na chuti jednotlivce. Mě docela chutnalo, manželovi ne. Místo vepřového jsme dali kuřecí. Bála jsem se toho jogurtu, ale je to zajímavé. Brambory dáváme zapéct společně do misky s masem a je to super. Celkový dojem 2-3.

  2. Martina Kaščáková   13.04.2006 | 18:06 | reagovat |

    Výborné. Dávám za 1

  3. Eva   06.02.2006 | 9:39 | reagovat |

    Moc nám cxhutnalo.

  4. Martina Veselá   19.11.2005 | 8:32 | reagovat |

    Dělám několik let. Ještě lepší je to druhý den - tedy pokud zbyde.

  5. ilona Tumpachová   18.05.2005 | 19:32 | reagovat |

    Bylo to bezvadné, jednoduché a rychlé a velmi chutné. Dělala jsem to z kuřecího masa, takže příprava byla kratší.

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web