Ředkvičkový salát II.

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 5
      lžíce zakysaná smetana
    • 5
      ks ředkvička
    • 0,3
      lžička ocet bílý
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      ml tabasco

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Smícháme smetanu, ocet, pepř a sůl (tabasko), přidáme neoloupané, na slabé plátky nakrájené (nejlépe na struhadle) ředkvičky. Je to výborné v kombinaci s rostbífem. Na plátek chleba dáme list hlávkového salátu, poklademe rostbífem a navršíme ředkvičkovy salát.
2
Prima lehká letní večeře.

Komentáře k receptu

  • ondrej o.
    ondrej o. |

    5. 8. 2007 18:48

    no se smetanou to prima letni vecere byt muze, ale lehka?

  • Iva
    Iva |

    8. 9. 2005 13:06

    ředkvičky nastouhat, eidam taky, osolit, přidat bílý pepř a vše spojit s majolkou vylehčenou bílým jogurtem.