Autor:

Rajčatová polévka s parmezánem

50 minut PT0H50M
Střední
Porce: 5
Ingredience
Máslo 4 lžíce
Cibule
větší
1 ks
Rajčata
konzervovaná
2 plechovka
Vepřový vývar 1,5 l
Smetana 150 ml
Parmazán 1 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Cukr 1 lžíce
Bazalka  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Na másle zpěníme cibulku, přidáme rajčata a krátce povaříme. Přilijeme vývar a dalších 20 minut necháme vařit. Pak vše rozmixujeme, dochutíme pepřem, solí, cukrem, špetkou skořice a hřebíčku.

Těsně před podáváním ozdobíme smetanou, bazalkou a hoblinkami parmezánu.

http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/rajcatova-polevka-s-parmezanem

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2 (hodnoceno 1x)
Reklama
Čokoládové koláčky s želé Čajové pochutnání Články z

Komentáře k receptu: Rajčatová polévka s parmezánem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web