Rajčatová polévka s parmezánem

Hodnocení:

Moje:

50 minut
5
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      lžíce máslo
    • 1
      ks cibule větší
    • 2
      plechovka rajčata konzervovaná
    • 1,5
      l vepřový vývar
    • 150
      ml smetana
    • 1
      ks parmazán
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      lžíce cukr
    • bazalka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na másle zpěníme cibulku, přidáme rajčata a krátce povaříme. Přilijeme vývar a dalších 20 minut necháme vařit. Pak vše rozmixujeme, dochutíme pepřem, solí, cukrem, špetkou skořice a hřebíčku.
2
Těsně před podáváním ozdobíme smetanou, bazalkou a hoblinkami parmezánu.
3
http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/rajcatova-polevka-s-parmezanem
Zařazení: Polévky
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.