Autor:

Rajčatová polévka s parmezánem

50 minut PT0H50M
Střední
Porce: 5
Ingredience
Máslo 4 lžíce
Cibule
větší
1 ks
Rajčata
konzervovaná
2 plechovka
Vepřový vývar 1,5 l
Smetana 150 ml
Parmazán 1 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Cukr 1 lžíce
Bazalka  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Na másle zpěníme cibulku, přidáme rajčata a krátce povaříme. Přilijeme vývar a dalších 20 minut necháme vařit. Pak vše rozmixujeme, dochutíme pepřem, solí, cukrem, špetkou skořice a hřebíčku.

Těsně před podáváním ozdobíme smetanou, bazalkou a hoblinkami parmezánu.

http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/rajcatova-polevka-s-parmezanem

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
Reklama
Haná Tradiční gurmánské speciality z Hané Články z

Komentáře k receptu: Rajčatová polévka s parmezánem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web