Autor:

Rajčatová polévka s parmezánem

50 minut PT0H50M
Střední
Porce: 5
Ingredience
Máslo 4 lžíce
Cibule
větší
1 ks
Rajčata
konzervovaná
2 plechovka
Vepřový vývar 1,5 l
Smetana 150 ml
Parmazán 1 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Cukr 1 lžíce
Bazalka  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Na másle zpěníme cibulku, přidáme rajčata a krátce povaříme. Přilijeme vývar a dalších 20 minut necháme vařit. Pak vše rozmixujeme, dochutíme pepřem, solí, cukrem, špetkou skořice a hřebíčku.

Těsně před podáváním ozdobíme smetanou, bazalkou a hoblinkami parmezánu.

http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/rajcatova-polevka-s-parmezanem

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
Reklama
Fenyklové tartaletky s kozím sýrem Fenyklová revoluce Články z

Komentáře k receptu: Rajčatová polévka s parmezánem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem 8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem
12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo! 12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo!
Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari! Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web