Autor:

Přerovský krůtí řízek

Střední
Porce: 4
Ingredience
Krůtí maso
řízek
4 ks
Strouhanka  
Sůl  
Tuk
na smažení (sádlo)
 
Těstíčko
Vejce 1 ks
Hladká mouka 2 lžíce
Voda 3 lžíce
Paprika - sladká  
Kari 1/2 lžička
Pepř mletý  
Oregáno 2 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Řízky naklepeme, osolíme. Připravíme těstíčko a v něm obalujeme řízky, které pak obalujeme ve strouhance a dáme na 25-30 minut smažit na tuk. Podáváme s brambory a okurkovým salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2+
4.5 2 5 1
Jitrnice Domácí zabijačka. Recepty na skvělé pochoutky Články z

Komentáře k receptu: Přerovský krůtí řízek

Komentáře

  1. vendula m.   24.12.2009 | 13:22 | reagovat |

    delala jsem z krutich rizku a musim rict, ze naprosto skvele, velmi chutne, stavnate.

  2. Leňa   14.09.2004 | 12:34 | reagovat |

    Smažit stačí 10 minut, jinak je to vysušené, ale je to vynikající.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuji, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak Blanka Milfaitová: Cestuji, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web