Přerovský krůtí řízek

Hodnocení:

Moje:

-
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks krůtí maso řízek
    • strouhanka
    • sůl
    • tuk na smažení (sádlo)
  • Těstíčko
    • 1
      ks vejce
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • 3
      lžíce voda
    • paprika - sladká
    • 0.5
      lžička kari
    • pepř mletý
    • 2
      špetka oregáno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Řízky naklepeme, osolíme. Připravíme těstíčko a v něm obalujeme řízky, které pak obalujeme ve strouhance a dáme na 25-30 minut smažit na tuk. Podáváme s brambory a okurkovým salátem.
Zařazení: Maso Drůbeží
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • vendula m.
    vendula m. |

    24. 12. 2009 13:22

    delala jsem z krutich rizku a musim rict, ze naprosto skvele, velmi chutne, stavnate.

  • Leňa
    Leňa |

    14. 9. 2004 12:34

    Smažit stačí 10 minut, jinak je to vysušené, ale je to vynikající.