Pravá tatarská omáčka

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0.5
      l majonéza
    • 8
      ks nakládané okurky 5-8
    • 25
      g kapary
    • 7
      ks šalotka
    • 25
      g sardelky
    • 30
      g nákládané žampiony
    • 25
      g petrželová nať
    • citronová kůra nebo šťáva
    • cukr
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do majonézy vmícháme směs fines herbes (najemno nasekané kyselé okurky, šalotka, sardelky, kapari, petrželová nať, žampióny nebo hřiby, citrónová kůra) a dochutíme trochou soli, citronovou šťávou (dle chuti) a cukrem.
2
Indegrience jsou na 6-10 porcí.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.