Autor:

Pravá tatarská omáčka

Střední
Ingredience
Majonéza 1/2 l
Nakládané okurky
5-8
8 ks
Kapary 25 g
Šalotka 7 ks
Sardelky 25 g
Nákládané žampiony 30 g
Petrželová nať 25 g
Citronová kůra
nebo šťáva
 
Cukr  
Sůl  

Postup přípravy:

Do majonézy vmícháme směs fines herbes (najemno nasekané kyselé okurky, šalotka, sardelky, kapari, petrželová nať, žampióny nebo hřiby, citrónová kůra) a dochutíme trochou soli, citronovou šťávou (dle chuti) a cukrem.
Indegrience jsou na 6-10 porcí.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Pravá tatarská omáčka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Co začít teď jíst, abyste v létě měla dokonalou postavu? Zkuste toto! Co začít teď jíst, abyste v létě měla dokonalou postavu? Zkuste toto!
Vyzkoušeno za vás: Domácí oční maska vás zbaví kruhů a otoků pod očima Vyzkoušeno za vás: Domácí oční maska vás zbaví kruhů a otoků pod očima
Sejroška rekapituluje vztahy Lucky Bílé a radí jí, jak na muže Sejroška rekapituluje vztahy Lucky Bílé a radí jí, jak na muže
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web