Autor:

Pravá tatarská omáčka

Střední
Ingredience
Majonéza 1/2 l
Nakládané okurky
5-8
8 ks
Kapary 25 g
Šalotka 7 ks
Sardelky 25 g
Nákládané žampiony 30 g
Petrželová nať 25 g
Citronová kůra
nebo šťáva
 
Cukr  
Sůl  

Postup přípravy:

Do majonézy vmícháme směs fines herbes (najemno nasekané kyselé okurky, šalotka, sardelky, kapari, petrželová nať, žampióny nebo hřiby, citrónová kůra) a dochutíme trochou soli, citronovou šťávou (dle chuti) a cukrem.
Indegrience jsou na 6-10 porcí.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)

Komentáře k receptu: Pravá tatarská omáčka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web