Pórkový chléb

Střední
Ingredience
Voda 250 ml
Rostlinný olej 2 lžíce
Rozšlehané vejce 1 ks
Polohrubá mouka 250 g
Celozrnná pšeničná mouka 250 g
Sýr Cottage 75 g
Pórek
Větší
1 hrst
Cibule 1/2 ks
Sůl 2 lžička
Cukr 1 lžička
Droždí 2 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Domácí pekárna

Ingredience vložíme do pekárny v uvedeném pořadí tak, aby se droždí nedotýkalo soli. Cibuli můžeme předem osmahnout, pórek můžeme doplnit česnekem, petrželkou či koprem. Pečeme v pekárně ETA (či VEGA, Clatronic, AFK) na program SPRINT (quick, rychlý apod.). Upečený vyklopíme, zabalíme do utěrky a necháme na mřížce vychladnout.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Rebarborové cheesecaky Tip na víkend: skvělé recepty s rebarborou Články z

Komentáře k receptu: Pórkový chléb

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Daniela Drtinová: Jak zvládá rozchody a kteří muži se jí bojí? Sledujte Nej ženy Česka! Daniela Drtinová: Jak zvládá rozchody a kteří muži se jí bojí? Sledujte Nej ženy Česka!
Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web