Pórkový chléb

Střední
Ingredience
Voda 250 ml
Rostlinný olej 2 lžíce
Rozšlehané vejce 1 ks
Polohrubá mouka 250 g
Celozrnná pšeničná mouka 250 g
Sýr Cottage 75 g
Pórek
Větší
1 hrst
Cibule 1/2 ks
Sůl 2 lžička
Cukr 1 lžička
Droždí 2 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Domácí pekárna

Ingredience vložíme do pekárny v uvedeném pořadí tak, aby se droždí nedotýkalo soli. Cibuli můžeme předem osmahnout, pórek můžeme doplnit česnekem, petrželkou či koprem. Pečeme v pekárně ETA (či VEGA, Clatronic, AFK) na program SPRINT (quick, rychlý apod.). Upečený vyklopíme, zabalíme do utěrky a necháme na mřížce vychladnout.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Žemlovka s tvarohem Zužitkujte Velikonoce aneb ani drobek nazmar Články z

Komentáře k receptu: Pórkový chléb

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce! Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce!
Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout? Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web