Pórkový chléb

Střední
Ingredience
Voda 250 ml
Rostlinný olej 2 lžíce
Rozšlehané vejce 1 ks
Polohrubá mouka 250 g
Celozrnná pšeničná mouka 250 g
Sýr Cottage 75 g
Pórek
Větší
1 hrst
Cibule 1/2 ks
Sůl 2 lžička
Cukr 1 lžička
Droždí 2 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Domácí pekárna

Ingredience vložíme do pekárny v uvedeném pořadí tak, aby se droždí nedotýkalo soli. Cibuli můžeme předem osmahnout, pórek můžeme doplnit česnekem, petrželkou či koprem. Pečeme v pekárně ETA (či VEGA, Clatronic, AFK) na program SPRINT (quick, rychlý apod.). Upečený vyklopíme, zabalíme do utěrky a necháme na mřížce vychladnout.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
V jednom ohni: Pekelně ostré vaření na zahřátí Články z

Komentáře k receptu: Pórkový chléb

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web