Autor:

Popradská roštěnka

Snadné
Ingredience
Červená cibule 1 ks
Jarní cibulka 2 ks
Paprika
barevné
200 g
Cuketa
malá
1 ks
Roštěná
kvalitní - po 120 g
4 plátek
Olej  
Sůl  
Pepř mletý  
Párky 200 g
Chleba
velké
4 plátek
Kečup - jemný 4 lžíce
Popradská roštěnka

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Cibuli, cibulky, papriku i cuketu očistíme. Polovinu cibule, cibulky, cukety a papriky pokrájíme na malé kousky. Roštěnky naklepeme a zprudka na oleji opečeme, pak osolíme a opepříme. Do výpeku nasypeme pokrájené párky a zeleninu a orestujeme.

Chleba opečeme na oleji dozlatova. Na každý krajíc položíme roštěnku, na ni opečenou zeleninu s párky, ozdobíme zbytkem zeleniny a pokapeme kečupem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1
Plněné bramborové koule Rychlé večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Popradská roštěnka

Komentáře

  1. Koublová Martina   12.01.2016 | 9:36 | reagovat |

    Vynikající!!

  2. Slámová   21.06.2011 | 13:00 | reagovat |

    Chce to bryndák, ale je to moc dobrý :-D

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu! Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web