Autor:

Popradská roštěnka

Snadné
Ingredience
Červená cibule 1 ks
Jarní cibulka 2 ks
Paprika
barevné
200 g
Cuketa
malá
1 ks
Roštěná
kvalitní - po 120 g
4 plátek
Olej  
Sůl  
Pepř mletý  
Párky 200 g
Chleba
velké
4 plátek
Kečup - jemný 4 lžíce
Popradská roštěnka

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Cibuli, cibulky, papriku i cuketu očistíme. Polovinu cibule, cibulky, cukety a papriky pokrájíme na malé kousky. Roštěnky naklepeme a zprudka na oleji opečeme, pak osolíme a opepříme. Do výpeku nasypeme pokrájené párky a zeleninu a orestujeme.

Chleba opečeme na oleji dozlatova. Na každý krajíc položíme roštěnku, na ni opečenou zeleninu s párky, ozdobíme zbytkem zeleniny a pokapeme kečupem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 3x)
Paella Jak chutná Španělsko Články z

Komentáře k receptu: Popradská roštěnka

Komentáře

  1. Koublová Martina   12.01.2016 | 9:36 | reagovat | závadný

    Vynikající!!

  2. Slámová   21.06.2011 | 13:00 | reagovat | závadný

    Chce to bryndák, ale je to moc dobrý :-D

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete 8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete
Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu
Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web