Autor:

Popradská roštěnka

Snadné
Ingredience
Červená cibule 1 ks
Jarní cibulka 2 ks
Paprika
barevné
200 g
Cuketa
malá
1 ks
Roštěná
kvalitní - po 120 g
4 plátek
Olej  
Sůl  
Pepř mletý  
Párky 200 g
Chleba
velké
4 plátek
Kečup - jemný 4 lžíce
Popradská roštěnka

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Cibuli, cibulky, papriku i cuketu očistíme. Polovinu cibule, cibulky, cukety a papriky pokrájíme na malé kousky. Roštěnky naklepeme a zprudka na oleji opečeme, pak osolíme a opepříme. Do výpeku nasypeme pokrájené párky a zeleninu a orestujeme.

Chleba opečeme na oleji dozlatova. Na každý krajíc položíme roštěnku, na ni opečenou zeleninu s párky, ozdobíme zbytkem zeleniny a pokapeme kečupem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1
Muffiny z mletého krůtího masa s kaší Mleté maso v hlavní roli Články z

Komentáře k receptu: Popradská roštěnka

Komentáře

  1. Koublová Martina   12.01.2016 | 9:36 | reagovat |

    Vynikající!!

  2. Slámová   21.06.2011 | 13:00 | reagovat |

    Chce to bryndák, ale je to moc dobrý :-D

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web