Autor:

Popradská roštěnka

Snadné
Ingredience
Červená cibule 1 ks
Jarní cibulka 2 ks
Paprika
barevné
200 g
Cuketa
malá
1 ks
Roštěná
kvalitní - po 120 g
4 plátek
Olej  
Sůl  
Pepř mletý  
Párky 200 g
Chleba
velké
4 plátek
Kečup - jemný 4 lžíce
Popradská roštěnka

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Cibuli, cibulky, papriku i cuketu očistíme. Polovinu cibule, cibulky, cukety a papriky pokrájíme na malé kousky. Roštěnky naklepeme a zprudka na oleji opečeme, pak osolíme a opepříme. Do výpeku nasypeme pokrájené párky a zeleninu a orestujeme.

Chleba opečeme na oleji dozlatova. Na každý krajíc položíme roštěnku, na ni opečenou zeleninu s párky, ozdobíme zbytkem zeleniny a pokapeme kečupem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1
Brambory s kuřetem Večeře zn. co dům dal Články z

Komentáře k receptu: Popradská roštěnka

Komentáře

  1. Koublová Martina   12.01.2016 | 9:36 | reagovat |

    Vynikající!!

  2. Slámová   21.06.2011 | 13:00 | reagovat |

    Chce to bryndák, ale je to moc dobrý :-D

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web