Popradská roštěnka

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 3
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks červená cibule
    • 2
      ks jarní cibulka
    • 200
      g paprika barevné
    • 1
      ks cuketa malá
    • 4
      plátek roštěná kvalitní - po 120 g
    • olej
    • sůl
    • pepř mletý
    • 200
      g párky
    • 4
      plátek chleba velké
    • 4
      lžíce kečup - jemný

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibuli, cibulky, papriku i cuketu očistíme. Polovinu cibule, cibulky, cukety a papriky pokrájíme na malé kousky. Roštěnky naklepeme a zprudka na oleji opečeme, pak osolíme a opepříme. Do výpeku nasypeme pokrájené párky a zeleninu a orestujeme.
2
Chleba opečeme na oleji dozlatova. Na každý krajíc položíme roštěnku, na ni opečenou zeleninu s párky, ozdobíme zbytkem zeleniny a pokapeme kečupem.
Zařazení: Maso Hovězí

Komentáře k receptu

  • Koublová Martina
    Koublová Martina |

    12. 1. 2016 09:36

    Vynikající!!

  • Slámová
    Slámová |

    21. 6. 2011 13:00

    Chce to bryndák, ale je to moc dobrý :-D