Švédská roštěnka

Střední
Ingredience
Roštěná 5 ks
Cibule 150 g
Sardelová pasta
Nebo sardelových řezů
30 g
Zakysaná smetana 1/4 l
Máslo 100 g
Nakládané okurky 150 g
Hladká mouka 50 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí, Rybí

Roštěnky mírně naklepeme a okraje nařízneme, aby se při dušení nekroutily. Roštěnky potřeme sardelovou pastou, lehce opepříme, obalíme v hladké mouce a osmahneme na rozehřátém másle. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, kterou rovněž osmahneme. Podlijeme vodou nebo vývarem a pozvolna dusíme doměkka. Krátce před dohotovením zalijeme kysanou smetanou a prohřejeme.

Do přecezené omáčky přidáme na plátky nakrájené okurky. Podáváme s opékanými brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
3
3 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 3 (hodnoceno 1x)
Rebarborové cheesecaky Tip na víkend: skvělé recepty s rebarborou Články z

Komentáře k receptu: Švédská roštěnka

Komentáře

  1. Zdena z JM   11.03.2009 | 9:56 | reagovat | závadný

    Já dělám občas závitky (z jakéhokoliv masa) plněné krabími tyčinkami.

  2. Gábina H   11.03.2009 | 9:44 | reagovat | závadný

    Myslím, že to není nic neobvyklého. Naše mamka dává sardelovou pastu do ptáčků. Podobné kombinace např. zde http://recepty.cz/recept.asp?id_receptu=JPDNCRQ9&id_kategorie=JNLMMNO3 http://recepty.cz/recept.asp?id_receptu=JPRRERG5&id_kategorie=JNLMMNO3 http://recepty.cz/recept.asp?id_receptu=JNNQOMHNI5&id_kategorie=JNLMMNO3 http://recepty.cz/recept.asp?id_receptu=JONNJSC3&id_kategorie=JNLMMNO3

  3. marie nezlakova   11.03.2009 | 7:53 | reagovat | závadný

    Všechny ingredience používám.Ale tato kombinace mi nahnala husí kůži.Ráda bych ochutnala,ale odvahu vyzkoušet to,nemám.Máte někdo zkušennosti s touto kombinací:rybina s hovězím?Prosím podělte se se mnou.Třeba najdu odvahu.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web