Autor:

Pomazánka z Hrašky

Střední
Ingredience
Hraška
=hrachová směs na obalování
 
Voda  
Máslo 2 lžíce
Cibule 1 ks
Nakládané okurky 1 ks
Česnek 2 stroužek
Křen  

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Pomazánky

Hrašku rozmícháme s vodou v poměru 1:4-5 a pomalu vaříme asi 20 minut. Občas promícháme. Hraška se nepřipálí. Necháme vychladnout a prošleháme s máslem, asi polovina množství kaše z Hrašky. Potom přidáváme to, co nám chutná: strouhanou okurku, prolisovaný česnek, křen, cibuli atd. Necháme v chladničce odstát a mažeme na chleba. Ozdobíme rajčetem, paprikou apod.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)

Komentáře k receptu: Pomazánka z Hrašky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web