Autor:

Polské filetky

45 minut PT0H45M
Snadné
Ingredience
Filé z tresky 6 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Ingredience na trojobal  
Mrkev 4 ks
Celer 2 ks
Cibule 2 ks
Máslo  
Voda  
Vegeta  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Malé kousky filetky osolíme, opepříme a obalíme jako řízek, smažíme a necháme vychladnout. V kastrolku na zpěněné cibulce (na másle) orestujem do měkka nastrouhanou zeleninu, kterou ochutíme vegetkou nebo podravkou. Smažené filetky prokládáme orestovanou, vychladlou zeleninou.Podáváme studené s čerstvým pečivem. Moc dobré jsou několik dnů odleželé.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Těstoviny s mozzarellou Rychlé večeře na celý týden Články z

Komentáře k receptu: Polské filetky

Komentáře

  1. Jolcia   21.03.2007 | 19:09 | reagovat |

    ...jo,a davam tam taky petrzel

  2. Jolcia   21.03.2007 | 19:08 | reagovat |

    Kte dusene zelenine se nakonec pridava rajsky protlak,dle chuti.Jsem Polka,tak vim co pisu :-).Zrovna se taky na to chystam.

  3. Zdenka Korábová   20.03.2007 | 9:32 | reagovat |

    Díky, pro mně nová kombinace smažené ryby se zeleninou určitě zkusím a to dnes s večeři

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web