Autor:

Ryba v pivním těstíčku podle Viléma Vrabce

15 minut PT0H15M
Porce: 4
Ingredience
Rostlinný olej 1 lžíce
Paprika 1 lžička
Hladká mouka 1 hrnek
Pivo 250 ml
Olej
na smažení
 
Mořská ryba
bělomasá , filety nakrájené na 4 cm kousky
450 g
Sůl
na dochucení
 
Tatarská omáčka
Majonéza 200 g
Estragonový ocet 2 lžíce
Hořčice 1 lžička
Pepř mletý 1 špetka
Sůl 1 špetka
Worcestrová omáčka
pár kapek
 
Petrželka
hladkolistá
 
Kapary  
Nakládané okurky
najemno nakrájené
 
Ančovičky  
Šalotka 1/2 ks
Citronová kůra 1/2 lžička
Ryba v pivním těstíčku podle Viléma Vrabce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

V misce spolu promíchejte mouku, pivo a koření na řídké těstíčko. Dejte asi na 30 minut do ledničky. V pánvi rozpalte olej na střední teplotu. Kousky ryby namáčejte do teštíčka a smažte 4 až 5 minut krásně dozlatova. Přebytečný tuk odsajte papírovými kuchyňskými utěrkami.

Podávejte s opečenými bramborami a tatarskou omáčkou. Tu připravíte důkladným smícháním všech uvedených surovin.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
2+
4.25 4 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 4x)
Kuřecí stehýnka s domácími hranolky a tatarkou Víkend ve venkovském stylu Články z

Komentáře k receptu: Ryba v pivním těstíčku podle Viléma Vrabce

Komentáře

  1. Martina   05.02.2015 | 13:09 | reagovat | závadný

    Recept jsem už několikrát zkoušela a super, moc nám to chutná :-)

  2. Jana Kadlecová   04.02.2011 | 10:56 | reagovat | závadný

    To vypadá dobře. Nemáte někdo zkušenosti s tímto receptem? :-!

    1. Annie   12.02.2011 | 16:00 | reagovat | závadný

      podle mě to je v podstatě fish and chips, což je moooc veliká pochoutka i pro naší rodinku a to ryby moc nemusíme.... :-)

    2. Jana   04.05.2011 | 19:11 | reagovat | závadný

      Tento recept jsem zkoušela, bylo to moc dobré. :-[

      1. pentium4   29.06.2011 | 8:50 | reagovat | závadný

        Ano jeto dobrý

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web