Polské okurky

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 700
      g okurka salátová
    • 4
      ks vejce
    • 1
      lžíce rostlinný olej
    • pepř mletý
    • sůl
    • petrželová nať
    • 4
      ks toastový chléb několik salátových listů
  • Jogurt
    • 1
      ks bílý jogurt
    • sůl
    • pepř mletý
    • 5
      stroužek česnek nebo podle chuti

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Okurky nakrájíme na malé kostičky, a v osolené vodě 5 min. povaříme. Scedíme a krátce orestujeme na oleji. Chléb nakrájíme na kostičky a nasucho opečeme v troubě nebo na teflonové pánvi. Necháme vychladnout. Hluboké talíře vyložíme listy salátu, rozdělíme na ně okurky a chlebové kostky, nakrájená vejce a zalejeme ochuceným jogurtem.
2
Jogurt: jogurt smícháme s prolisovaným česnekem, solí a pepřem.
Zařazení: Pokrmy Ze zeleniny
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • MUZEOLOG
    MUZEOLOG |

    17. 2. 2011 21:05

    nebylo to spatne

  • Anonym
    Anonym |

    18. 7. 2007 22:13

    No tak toto musí být neuvěřitelnej blivajz.