Autor:

Polévka starých Apačů

Střední
Ingredience
Maso
(s kostí)
1/2 kg
Voda 6 šálek
Zelené fazolky 1 šálek
Squash
(dýně, mrkev, cukety)
2 šálek
Cibule 1 ks
Červená chilli paprička 1 ks
Česnek 1 stroužek
Máta 1 lžička
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Polévky, Hovězí, Drůbeží

Maso dáme do studené vody a uvaříme doměkka. Vývar přecedíme, vrátíme na oheň, přidáme fazolové lusky, squash, cibuli, česnek, chilli papričku a vaříme, až jsou fazolky měkké. Osolíme, ochutíme mátou a podáváme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Hříbkovo-bramborová polévka Slavnostní menu časopisu F.O.O.D. Články z

Komentáře k receptu: Polévka starých Apačů

Komentáře

  1. MUZEOLOG   18.10.2011 | 8:43 | reagovat |

    poněkud nesmyslný recept ... očividně se při přechodu na novou verzy stala chyba

    1. Vlasta Novák   18.10.2011 | 10:54 | reagovat |

      Opraveno, díky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web