Autor:

Plzeňské kuře

Snadné
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí maso
celé kuře
1 ks
Hladká mouka 1 lžíce
Cibule 1 ks
Pivo 1/4 l
Rozinky 1 hrst
Bobkový list 2 ks
Pepř mletý  
Sůl  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Kuře rozdělíme na 4 porce a osolíme a opepříme jej, osmažíme pokrájenou cibuli dozlatova a přidáme na ni porce kuřete a opečeme jej po všech stranách. Podlijeme vodou, přidáme bobkové listy, vložíme do vyhřáté trouby a za častého podlévání a obracení upečeme dozlatova Měkké kuře vyjmeme, štávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou a zalijeme pivem. Promícháme, štávu provaříme, vyjmeme bobkové listy a přidáme namočené rozinky, vložíme porce kuřete a prohřejeme.

Kuře podáváme přelité štávou s rozinkami. Jako příloha je nejlepší bramborová kaše.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bryndzové pirohy Vyzkoušejte speciality ze slovenské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Plzeňské kuře

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit
Exotické bylinky, které snadno seženete a pomůžou vám proti nachlazení Exotické bylinky, které snadno seženete a pomůžou vám proti nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web