Autor:

Plzeňské kuře

Snadné
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí maso
celé kuře
1 ks
Hladká mouka 1 lžíce
Cibule 1 ks
Pivo 1/4 l
Rozinky 1 hrst
Bobkový list 2 ks
Pepř mletý  
Sůl  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Kuře rozdělíme na 4 porce a osolíme a opepříme jej, osmažíme pokrájenou cibuli dozlatova a přidáme na ni porce kuřete a opečeme jej po všech stranách. Podlijeme vodou, přidáme bobkové listy, vložíme do vyhřáté trouby a za častého podlévání a obracení upečeme dozlatova Měkké kuře vyjmeme, štávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou a zalijeme pivem. Promícháme, štávu provaříme, vyjmeme bobkové listy a přidáme namočené rozinky, vložíme porce kuřete a prohřejeme.

Kuře podáváme přelité štávou s rozinkami. Jako příloha je nejlepší bramborová kaše.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Strapačky s kysaným zelím a uzeným Tradiční slovenská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Plzeňské kuře

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web