Plněné veselé papriky

Střední
Ingredience
Olivy 50 g
Pomazánkové máslo 100 g
Lučina 2 ks
Máslo 100 g
Česnek 2 stroužek
Pažitka  
Pepř mletý  
Chilli  
Sůl  
Paprika
3-4 ks barevné, zelená, červená, oranžová
 
Šunka
nebo jiného měkkého salámu
250 g
Petrželka  

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky

Horní část paprik odřízneme a vyndáme jadérka. Zbylou část kolem šťopky nakrájíme společně se šunkou na kostičky. Olivy na polovinu (lepší jsou černé, udělají hezkou mozaiku). Pomazánkové máslo, lučinu a rozměklé máslo vyšleháme a dochutíme solí, lisovaným česnekem, pepřem, chilli a jemně pokrájenými natěmi. Přidáme na kostičky nakrájené barevné vršky paprik, šunku a olivy. Vše smícháme.

Směsí naplníme osušené papriky, dáme asi na hodinu odležet do chladničky a pak krájíme ostrým nožem ponořeným do teplé vody na kolečka a podáváme s pečivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)

Komentáře k receptu: Plněné veselé papriky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web