Plněná brambora

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • brambory Větší
    • sůl
    • fazole ve slaném nálevu
    • sýr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Větší umyté brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladnout a rozřízneme nebo vydloubneme uprostřed. Každou bramboru naplníme fazolkama - nejlépe v rajské omáčce, osolíme a zabalíme pečlivě každou naplněnou bramboru do alobalu a dáme do trouby zapéct asi na 20 minut. Pak je vyndáme z alobalu a posypeme strouhaným sýrem a podáváme.
Zařazení: Pokrmy Z brambor

Komentáře k receptu

  • Olga
    Olga |

    28. 10. 2007 19:35

    Skúsim zemiaky naplniť zmesou, ktorú som zasterilizovala v lete - uvarená fazuľa,paradajky,paprika ,žampiňony,cibuľa, môže to byť tiež dobré.

  • Andy
    Andy |

    28. 10. 2007 17:16

    je to vyborny recept delala jsem ho uz driv ale plnila jsem brambory pastikou