Autor:

Pikantní kuřecí karbanátky

Střední
Porce: 2
Ingredience
Kuřecí maso
vařené
500 g
Cibule
velká
1 ks
Petrželová nať 1 svazek
Řapíkatý celer 1 svazek
Chilli papričky 1 ks
Vejce 1 ks
Bílek 1 ks
Strouhanka 100 g
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Citronová kůra
nastrouhaná
1 lžička
Rostlinný olej
na smažení
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Kuřecí maso nadrobno nasekat. Cibuli, petrželku, řapík celeru a chilli papričku (kdo má rád ostrá jídla, nechá semínka, jinak vyhodit) nakrájet nadrobno.

V míse smíchat kuřecí maso s cibulí, petrželkou, celerem, chillí papričkou, vejcem, bílkem a strouhankou (dle potřeby). Osolit, opepřit, okořenit citronovou kůrou. Masovou směs míchat tak dlouho, až je hmota jednolitá a dobře váže. Potom navlhčenýma rukama vytvořit zploštělé karbanátky a smažit po obou stranách dozlatova.

Výborné s čerstvým zeleninovým salátem. Vývar upotřebit jako silnou polévku s domácími nudlemi.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Sedlácká omeleta Podzimní pohoda na chalupě. Vyzkoušejte skvělé recepty Články z

Komentáře k receptu: Pikantní kuřecí karbanátky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web