Pikantní bramborový salát

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • brambory
    • měkký salám
    • zeleninová směs
    • cibule
    • majonéza
    • bílý jogurt
    • hořčice
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory uvaříme ve slupce a po vychladnutí oloupeme a pokrájíme nadrobno, osolíme, opepříme, přidáme jemně nasekanou cibuli, na kostičky nakrájený salám, Moravanku (větší části - okurku, cibuli - také pokrájíme na kostičky), majonézu a jogurt. Lehce promícháme, přidáme ještě podle chuti trochu hořčice, a pokud by byl salát hustý, můžeme ho naředit troškou nálevu z Moravanky. K řízkům a smažené rybě je super.
Zařazení: Maso Uzeniny

Komentáře k receptu

  • Dana Minaříková
    Dana Minaříková |

    5. 5. 2009 10:52

    Hořčice podle chuti - záleží, kolik je celkově toho salátu - takže dala bych třeba lžičku nebo dvě, zamíchat a ochutnat. A toho jogurtu dávám asi o polovinu méně než majonézy, také podle chuti.... nakonec tam ten jogurt ani nemusí být, jen se s ním ten salát "odlehčí" aby nebyl tak sytý....

  • Eva Havlíková
    Eva Havlíková |

    21. 4. 2009 15:41

    dobrý den, sem kuchař začátečník a chtěla sem se zeptat kolik asi tý hořčice a toho jogurtu? Předem díky za odpověď :)