Autor:

Pečený vánoční kapr

Střední
Ingredience
Kapr 1 ks
Sůl 1 lžička
Bílé víno 1 dl
Česnek 1 stroužek
Drcený kmín 1 lžička
Tvrdý sýr 100 g
Slunečnicový olej 2 dl

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Kapra naporcujeme (kdo nemá rád kůži, tak ji stáhneme), osolíme, zalijeme vínem, olejem, přidáme lisovaný česnek a kmín. Vložíme do vyhřáté trouby a upečeme. Když je kapr měkký, posypeme porce strouhaným sýrem a zapečeme dozlatova.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 5 x
1
5 5 5 1
Bryndzové pirohy Vyzkoušejte speciality ze slovenské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Pečený vánoční kapr

Komentáře

  1. DanBarry   12.04.2014 | 9:24 | reagovat |

    kůže je na kapru nejlepší SOUhlas!!!

  2. Martin .:Kovář:.   12.12.2007 | 10:12 | reagovat |

    Kůže je na kaprovi nejlepší. Jinak dobrý recept eště by to chtělo obrázek

  3. Jana   28.07.2006 | 19:23 | reagovat |

    Kapr bez kůže?To není kapr.Kůže je výborná,mám ji na rybě nejradši.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Dcera Dády a Felixe Slováčka o tom, jak prožívá rozvod svých rodičů! Dcera Dády a Felixe Slováčka o tom, jak prožívá rozvod svých rodičů!
Tento týden v Ulici: Adriana vyhodí Eddieho z Coolny a znovu sáhne po drogách! Tento týden v Ulici: Adriana vyhodí Eddieho z Coolny a znovu sáhne po drogách!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web