Pečený vánoční kapr

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 5
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Vlastina

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks kapr
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      dl bílé víno
    • 1
      stroužek česnek
    • 1
      lžička drcený kmín
    • 100
      g tvrdý sýr
    • 2
      dl slunečnicový olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kapra naporcujeme (kdo nemá rád kůži, tak ji stáhneme), osolíme, zalijeme vínem, olejem, přidáme lisovaný česnek a kmín. Vložíme do vyhřáté trouby a upečeme. Když je kapr měkký, posypeme porce strouhaným sýrem a zapečeme dozlatova.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • DanBarry
    DanBarry |

    12. 4. 2014 09:24

    kůže je na kapru nejlepší SOUhlas!!!

  • Martin .:Kovář:.
    Martin .:Kovář:. |

    12. 12. 2007 10:12

    Kůže je na kaprovi nejlepší. Jinak dobrý recept eště by to chtělo obrázek

  • Jana
    Jana |

    28. 7. 2006 19:23

    Kapr bez kůže?To není kapr.Kůže je výborná,mám ji na rybě nejradši.