Autor:

Pečený vánoční kapr

Střední
Ingredience
Kapr 1 ks
Sůl 1 lžička
Bílé víno 1 dl
Česnek 1 stroužek
Drcený kmín 1 lžička
Tvrdý sýr 100 g
Slunečnicový olej 2 dl

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Kapra naporcujeme (kdo nemá rád kůži, tak ji stáhneme), osolíme, zalijeme vínem, olejem, přidáme lisovaný česnek a kmín. Vložíme do vyhřáté trouby a upečeme. Když je kapr měkký, posypeme porce strouhaným sýrem a zapečeme dozlatova.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 5 x
1
5 5 5 1
Pusinky s malinovou omáčkou Tip na víkendové menu pro dva Články z

Komentáře k receptu: Pečený vánoční kapr

Komentáře

  1. DanBarry   12.04.2014 | 9:24 | reagovat |

    kůže je na kapru nejlepší SOUhlas!!!

  2. Martin .:Kovář:.   12.12.2007 | 10:12 | reagovat |

    Kůže je na kaprovi nejlepší. Jinak dobrý recept eště by to chtělo obrázek

  3. Jana   28.07.2006 | 19:23 | reagovat |

    Kapr bez kůže?To není kapr.Kůže je výborná,mám ji na rybě nejradši.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá 5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá
Jitka Schneiderová v další řadě První republiky: Koho bude hrát a jak její postava zamíchá kartami? Jitka Schneiderová v další řadě První republiky: Koho bude hrát a jak její postava zamíchá kartami?
Hladké tělo bez chloupků, perfektní příprava na léto Hladké tělo bez chloupků, perfektní příprava na léto
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web