Autor:

Pažitková omáčka

30 minut PT0H30M
Snadné
Ingredience
Hladká mouka 3 lžíce
Máslo 3 lžíce
Cibule 1 ks
Pažitka 30 g
Pepř mletý  
Smetana 2 dl
Vývar 5 dl
Sůl 1 špetka

Postup přípravy:

Nakrájenou cibuli dorůžova osmažíme na másle, přidáme mouku a zasmahneme. Světlou zásmažku zalijeme vývarem a rozšleháme. Přichutíme solí a rozdrceným pepřem. Po provaření omáčku přecedíme přes jemné sítko, zjemníme smetanou, krátce necháme přejít varem a přidáme opranou, jemně rozsekanou pažitku. Omáčku podáváme k vařenému hovězímu masu a jazykům.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Pažitková omáčka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web