Autor:

Papriky na česneku

Střední
Ingredience
Rostlinný olej  
Sůl  
Česnek  
Paprika
slovenské papriky (3 ks na osobu)
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Omyté slovenské papriky opečeme na oleji dozlatova. Osolíme je, přiklopíme poklicí a asi 3 minuty dusíme. Na poslední minutu vymačkáme na papriky česnek (čím víc tím lépe), papriky se trochu přichytí s česnekem na dno hrnce a to je důkaz, že je hotovo. Podáváme s chlebem, kdo je milovník paprik, tak papriku sní celou (dělají se i s jadřincemi)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Rostbíf s bylinkovými bramborami Lehké večeře s vůní podzimu Články z

Komentáře k receptu: Papriky na česneku

Komentáře

  1. Anonym   22.01.2008 | 20:17 | reagovat |

    Zkusila jsem to, ale česnek se mi připekl a byl hořký. Možná jsem udělala chybu. Česnek se má přidat po dvou minutách a pak ještě minutu dusit ? Já ho dala na konec a papriky ještě chvíli opékala, aby se česnek přichytil, což byla asi chyba. Díky

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Zajíci se mohou těšit na peníze, Krysy na žhavý flirt Horoskop na další týden: Zajíci se mohou těšit na peníze, Krysy na žhavý flirt
Leden: Měsíc, kdy se lidé nejvíc rozvádějí. Dejte si pozor! Leden: Měsíc, kdy se lidé nejvíc rozvádějí. Dejte si pozor!
8 způsobů, jak si prodloužit život: Dejte si občas skleničku a vypněte televizi 8 způsobů, jak si prodloužit život: Dejte si občas skleničku a vypněte televizi
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web