Autor:

Papriky na česneku

Střední
Ingredience
Rostlinný olej  
Sůl  
Česnek  
Paprika
slovenské papriky (3 ks na osobu)
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Omyté slovenské papriky opečeme na oleji dozlatova. Osolíme je, přiklopíme poklicí a asi 3 minuty dusíme. Na poslední minutu vymačkáme na papriky česnek (čím víc tím lépe), papriky se trochu přichytí s česnekem na dno hrnce a to je důkaz, že je hotovo. Podáváme s chlebem, kdo je milovník paprik, tak papriku sní celou (dělají se i s jadřincemi)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Čokoládový řez s voňavým krémem Speciality, které mají grády Články z

Komentáře k receptu: Papriky na česneku

Komentáře

  1. Anonym   22.01.2008 | 20:17 | reagovat | závadný

    Zkusila jsem to, ale česnek se mi připekl a byl hořký. Možná jsem udělala chybu. Česnek se má přidat po dvou minutách a pak ještě minutu dusit ? Já ho dala na konec a papriky ještě chvíli opékala, aby se česnek přichytil, což byla asi chyba. Díky

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web