Pangasius na rajčatech a másle

Hodnocení:

Moje:

30 minut
2
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g pangasius
    • 250
      g rajčata drcená
    • sekaná rajčata
    • sůl
    • cibule menší
    • česnek stroužek
    • máslo
    • citron půlka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vezmeme pekáček pro Vás nejvhodnější. Vymažeme ho po dně máslem nebo olejem a potřeme rozmačkaným stroužkem česneku. Nadrobno nakrájíme menší cibuli a dáme do pekáčku spolu s drcenými rajčaty (koupíme je v plechovce) a krájenými rajčaty. Je možné použít jenom krájená nebo jenom drcená - to je na Vás jako množství kolik rajčat použijete. Rajčata jemně posolíme a na ně vložíme osoleného Pangasia, kterého pokapene půlkou citrónů.
2
Okolo Pangasia - na rajčata rozložíme kousky másla. Dáme do trouby a po cca 10ti minutách Pangasia otočíme, pokapeme citrónem, promícháme rajčata a dodáme máslo. Pangasia je podle mě nevhodnější podávat buď se šťouchanými brambory a nebo s bramborovou kaší.
3
Z 500 g ryby máte buď 2 velké porce a nebo 4 menší.
Zařazení: Maso Rybí
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • milisek
    milisek |

    20. 8. 2011 12:49

    zkouseli jsme a velice dobre, jednoduche

  • Ankamamka1
    Ankamamka1 |

    17. 8. 2011 14:34

    právě jsme dojedli a všichni jsme si moc moc pochutnali...nemůžu dát jinak než za 1 a kdyby šlo,tak i s hvězdou ;-)