Autor:

Panettone aneb Italský sladký chlebíček

Střední
Ingredience
Droždí 50 g
Polohrubá mouka 600 g
Vejce 5 ks
Citronová kůra 1 lžíce
Kandované ovoce 250 g
Rozinky 150 g
Máslo 200 g

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Pečivo

Z droždí připravíme kvásek. Z mouky, vajec a kvásku připravíme těsto. Přidáme máslo, kůru, ovoce, rozinky, prohnětneme a necháme kynout 8 hodin. Těsto dáme do dortové formy, necháme kynout ještě 2 hodiny a pak pečeme při 220 st. asi 50 minut. Ihned vyjmeme z formy a necháme vychladnout. Tenhle recept je hodně zjednodušený, tradiční panettone má mnohem složitější postup.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Marocké kuskusové karbanátky Placičky: Chuťovka nejen k pivu Články z

Komentáře k receptu: Panettone aneb Italský sladký chlebíček

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Václav Kopta se svěřil: Sáhli jsme si se ženou na dno Václav Kopta se svěřil: Sáhli jsme si se ženou na dno
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web