Autor:

Panenka na pivě

Střední
Ingredience
Vepřová panenka  
Koření - Čína  
Pivo
nejlépe desítku
 
Mouka  
Sojová omáčka  
Koření - Křehké maso  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Panenku nakrájíme na nudličky, dáme do misky a zasypeme dvěma lžičkami směsi na křehké maso (běžně se prodává v supermarketech a je to vážně výborná věc). Necháme cca 20 minut v chladu odpočinout.

Poté přidáme zhruba 3 lžičky koření na čínu, sojovou omáčku a lehce poprášíme hladkou moukou. Promícháme a necháme opět chvíli odpočinout.

Na pánvi necháme rozehřát trochu olivového oleje, přidáme maso a zprudka opečeme. Posléze stáhneme teplotu, zalijeme malou sklenkou piva a necháme chvíli podusit. Vše se díky mouce krásně zahustí a vytvoří nádhernou omáčku.

Jako přílohu doporučuji rýži, ale výborné je to také s opékanými brambory. Dobrou chuť.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Bramborový šumavský toč se zelím Recepty na víkend: Lidová domácí čtveřice Články z

Komentáře k receptu: Panenka na pivě

Komentáře

  1. Stazina11   01.11.2012 | 12:29 | reagovat | závadný

    Vynikající recept doporučuji vyzkoušet!!!!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Krysy zazáří v práci a Koňům splní partner tajné přání Horoskop na další týden: Krysy zazáří v práci a Koňům splní partner tajné přání
Nahá jóga: Podívejte se na dechberoucí fotografie! Nahá jóga: Podívejte se na dechberoucí fotografie!
Jeden lék, mnoho podob: Kdy užít pilulku, kdy sirup a kdy třeba čípek? Jeden lék, mnoho podob: Kdy užít pilulku, kdy sirup a kdy třeba čípek?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web