Pálivé hovězí nudličky

Střední
Ingredience
Hovězí maso 500 g
Chilli papričky 3 ks
Žampiony 100 g
Rostlinný olej 2 lžíce
Zelené fazolky
Mražených
200 g
Pórek 1 ks
Cibule 1 ks
Paprika - žlutá 1 ks
Sůl 1 lžička
Pepř drcený 1 špetka
Kečup - jemný 4 lžíce
Kudrnka
(Petrželka)
1 svazek

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Hovězí maso nakrájejte na nudličky. Ve větší pánvi rozpalte olej, nasypte na něj rozkrájené maso a zprudka opečte. Poté přidejte nakrájené chilli papričky. Maso osolte, opepřete, zalijte kečupem a vodou a nechte chvíli dusit. Během dušení maso podlévejte malým množstvím vlažné vody a stále míchejte.

Poté co maso změkne, přidejte zelené fazolky, nakrájené žampiony, papriku, cibuli, pórek a směs nechte krátce podusit. Hotovou směs dle chuti přisolte, posypte nasekanou kudrnkou a podávejte s dušenou rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Losos grilovaný na thajský způsob Skvělé recepty pro letní grilování - část II. Články z

Komentáře k receptu: Pálivé hovězí nudličky

Komentáře

  1. Klára   13.10.2015 | 10:17 | reagovat |

    S kečupem problém nemám, občas ho také používám, ale míchat kečup do hovězího mi přijde trošku škoda... ale jinak se mi recept líbí :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web