Palačinky s čokoládovým pudinkem a banánem

moje hodnocení:

4,8

hodnotilo: 4
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
  • Palačinky
    • 300
      ml mléko
    • 120
      g hladká mouka
    • 1
      ks vejce
    • 1
      lžíce olej
  • Pudink
    • 1
      ks čokoládový pudink
    • mléko
    • cukr
    • banány
    • moučkový cukr Na posypání

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Mléko, hladkou mouku, vejce a olej pečlivě smícháme v misce. Mezitím uvaříme pudink dle návodu na obalu, ale nenecháme ho příliš ztuhnout. Banán nakrájíme na kolečka. Pánev vymažeme pomocí peroutky kapkou oleje (ne příliš) a děláme palačinky, ne příliš do tmava.
2
Poté poloviny palačinky namažeme pudinkem, poklademe kolečka banánu a přeložíme a nakonec posypeme práškovým cukrem.
Zařazení: Pokrmy Sladké
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Petra
    Petra |

    19. 4. 2011 22:10

    Bylo to velmi chutné! Byla u nás zrovna tchýně a hned si dala kousek hne mi to pochválila! :-)

  • ahoj
    ahoj |

    2. 11. 2010 09:24

    tobe nechutna puding?

  • ahoj
    ahoj |

    2. 11. 2010 09:23

    :-) :-$ 8-) :-* =-O :-\ :-[ :-D :-P ;-) :-( :-S <:-) <3 :-| :-)) :-X :'( O:-) :-! :-$ 8-) :-* =-O :-* :-* :-* =-O :-\ :-[ :-D :-P ;-) :-( :-) :-*

  • kristyna víchová
    kristyna víchová |

    26. 3. 2009 15:52

    dělala jsem to v kuchyňce a bylo to dobré ale bylo tam toho pudinku docela moooc jinak to bylo super.. :-))

  • Pavla H.
    Pavla H. |

    2. 4. 2008 14:13

    to je pěkný že se tu všichni olizujete ale kde mam ten recept najít?? :))

  • Anonym
    Anonym |

    6. 2. 2008 12:16

    Jestli jsem to pochopila správně,tak mi to připadá jako husté těsto,které se nerozlije rovnoměrně.Zkuste přidat mléko trošku,třeba to pomůže.A budou tenounké.Jinak dělám palačinky z vejce,mléka polohrubá mouka,sůl.A omelety to samé jen dám žloutek a sníh z bílků.Jsou nadýchanější než palačinky.Jo a pro sychr přidám vždy na špičku nože prdopeče .:-)PS

  • Honzík Jarčík
    Honzík Jarčík |

    5. 2. 2008 17:16

    tak sem právě ozkoušel váš recept... dobrej až na jedno... nevim čim to je ale pokaždý když vyleju těsto na pánev, po chvilce otočim tak první usmažená strana je krasna ale když pak sundam palačinku z pánve tak ta druhá je nerovnomerně hotovoá, místy - na jakoby hrbolkách palačinky- je až spálená a tim se kazí celá chut... nevíte někdo co s tim? pomožte mi když tak radou na email...

  • Katy
    Katy |

    31. 1. 2008 22:00

    No Anonymka asi v tom případě neumíí udělat ani ty blbý palačinky,mně je 15 let a jako udělql ajsem to s přehledem a to skoro nevařím!Njn,když se někomu nedaří musí svízt vinu na druhé!

  • lucka
    lucka |

    6. 1. 2008 13:10

    super:-)

  • Věra z Dc
    Věra z Dc |

    24. 8. 2007 12:54

    Anonymové se stydí přiznat že vaření jim moc nejte a tak pouzívají ošklivá slova.... co takhle se normále podepsat pod svůj komentář a občas něco dobrého přidat do receptů abychom věděli co "JIM" chutná....

  • Anonym
    Anonym |

    24. 8. 2007 12:02

    peknej hnus, po doliti ctvrt litru mlika to konecne vypadalo jako testo na palacinky, ale chutnalo to jako vafle....

  • gabou
    gabou |

    30. 5. 2007 18:56

    výborné, ne moc sladké, prostě mňam! Pudink jsem dala karamelový a posypala jsem to grankem s cukrem..jo a dělala jsem to ze dvou dávek :-)

  • barbora vinclerova
    barbora vinclerova |

    16. 4. 2007 19:15

    palacinky jsou velmi dobre dokonce pritel ktery sladke neji snedl asi dve.Doporučuji

  • ailischka
    ailischka |

    26. 3. 2007 13:17

    Právě jsem je vyzkoušela.Palačinky jsem potřela nutelou,vůbec tedy nevadilo,že jsou bez cukru.Na začátečníka skvělý výkon,dělala jsem dvě dávky a neroztrhla se ani jedna :-)

  • Gord
    Gord |

    29. 10. 2006 17:04

    No jednoznačně vyborny recept z tim vanilkovým pudingem a jahodami ..jako polevu jsem použil ještě čokoladu na to jsem dal ty rozsekane ořechy....dělal jsem to ze 3 dávek...bylo toho docela dost ale nezbylo nic.....děkuji

  • Kačka K.
    Kačka K. |

    28. 10. 2006 13:55

    naprosto výborné palačinky:)

  • Di
    Di |

    19. 9. 2006 14:04

    Cukr není vůbec důležitý, jsou to prázdné kalorie, i když samozřejmě v mnohém případě chutné kalorie. Energii získáte z jakýchkoliv jiných sacharidů, například z mouky, pudinku, banánu. Čímž nechci říci, že ten pudink sladit nemáte.

  • maja jasikova
    maja jasikova |

    18. 9. 2006 20:18

    zapomela cukr.ten je u deti dulezity.nejenze dava sladkou chut,ale i energii,kterou potrebujeme vsichni

  • Di
    Di |

    19. 1. 2006 07:02

    Pro kolik je jídlo lidí, záleží vždy na tom, jací jsou jedlíci. Meno zda budete jíst palačinky jako hlavní jídlo nebo moučník. Na zemi neskončí, pokud si při obracení pomůžete širokým nožem, dřevěnou nebo jinou obracečkou. Mnoho zdaru

  • Bertik
    Bertik |

    18. 1. 2006 21:25

    Pro lidi co neumí vařit stejně jako já, by se hodilo uvést pro kolik je to lidí a počítat i s tím, že při otáčení jich "pár" skončí na zemi:-)

  • Anonym
    Anonym |

    30. 8. 2005 13:24

    Super

  • Maida
    Maida |

    22. 5. 2005 23:19

    Aby pudink neztuhnul, ale byl víc krémový, dávám víc mléka než je psáno (nebo přidám kousek másla). Výborné jsou palačinky k vanilkovým pudinkem, čerstvými jahodami a ozdobené šlehačkou.

  • Anonym
    Anonym |

    21. 5. 2005 01:47

    Ja mam hlad :(

  • Alena
    Alena |

    28. 4. 2005 13:11

    Je to vynikající, těsto je dobré, pokud se palačinky dělají na titanové rozpálené pánvi s kapkou oleje kde se těsto nepřipaluje. Dobře se po tom přibírá...

  • Tom K
    Tom K |

    27. 4. 2005 16:31

    chce to vic vajec, dost se to testo trha