Ovesná omeleta

Hodnocení:

Moje:

30 minut
2
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      lžíce ovesné vločky
    • 0,5
      ks pórek
    • sůl
    • 4
      ks vejce
    • 100
      ml mléko
    • 60
      g sýr
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vločky spaříme vroucí vodou a necháme okapat, pórek opereme a nakrájíme na nudličky, které krátce povaříme, slijeme, v míse rozšleháme vejce s mlékem, osolíme, přidáme sýr, vločky, pórek, promícháme, na pánvi rozpálíme olej a usmažíme 4 omelety.
2
Můžeme podávat s gothajským salámem obaleným v trojobalu a usmaženým.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Kristýna
    Kristýna |

    23. 4. 2015 08:46

    Nechápu jak někdo může ohodnotit čtyřkou, za mně jasná jednička.

  • wolf
    wolf |

    25. 2. 2011 11:53

    Jako sportovec jsem taky nedal salám paráda :-)

  • Roman Hanousek
    Roman Hanousek |

    10. 3. 2010 19:32

    Jednoduché,rychlé,chutné,zdravé.Co víc si přát...Salám jsem neměl,omeletu jsem jen pokapal kečupem.Ani tvrdý sýr jsem neměl,dal jsem kousek taveného..Výborné!Dávám 1