Ostrý bůček

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: bura

Suroviny

Vložit do nákupu
    • sůl
    • 6
      stroužek česnek
    • 1
      kg vepřový bůček
    • pepř celý
    • 1
      ks cibule (Kousek)
    • chilli (Nebo feferonky)
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Bůček celý zalijeme vařící vodou, přidáme cibuli, 4 zrnka pepře, sůl a vaříme. Česnek prolisujeme a promícháme s chilli kořením nebo jemně nasekanými feferonkami a pepřem. Měkký zchladlý bůček potřeme ze všech stran česnekovou směsí. Zabalíme do alobalu a po vychladnutí necháme v chladničce 2 dny proležet. Podáváme s chlebem a kyselou okurkou.
Zařazení: Maso

Komentáře k receptu

  • Anonym
    Anonym |

    7. 8. 2006 20:01

    Velmi dobré.

  • Andrea Mayerhoferová
    Andrea Mayerhoferová |

    27. 1. 2006 23:35

    Dělám ten bůček obdobně,akorát použiju 12 stroužků česneku a kari koření,zkuste,uvidíte :-).Manžel se ho nemůže nasytit.

  • Tereza Jarčušková
    Tereza Jarčušková |

    27. 1. 2006 15:14

    Robím bôčik presne tak ako napísala Ivetka, ibaže ho natieram zmesou cesnaku a soli a potom hrubo obalím v mletej červene paprike. Kto má rád môže v štipľavej, alebo pol na pol sladkú a štipľavú.

  • Anonym
    Anonym |

    27. 1. 2006 14:30

    Vyzkoušel jsem a zvítězil! Je to skvělé k pivu. Doporučil bych patlat bůček před vychladnutím.

  • peter richter
    peter richter |

    2. 4. 2005 17:23

    Trvale ziju v Holandsku.K pivu jsem pripravil bucek.Vysledek byl nad ocekavani.Vsichni si naramne pochutnali.