Omáčky na těstoviny - gorgonzolo/lososová omáčka

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 150
      g gorgonzola
    • 150
      g uzený losos
    • 200
      g smetana ke šlehání
    • 1
      ks cibule
    • 1
      lžíce máslo
    • 0.5
      svazek pažitka
    • sůl
    • pepř mletý
    • tagliatelle zelené

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Pažitku omyjeme, usušíme a nadrobno nakrájíme. Cibuli oloupeme a nakrájíme. Těstoviny uvaříme.
2
Mezitím osmahneme cibuli na másle. Přidáme smetanu a vařme na středním ohni. Osolíme a opepříme.
3
Gorgonzolu nakrájíme na kousky a přidáme do pánve, aby povolil. Lososa nakrájíme na kousky a přidáme do omáčky.
4
Těstoviny rozdělíme na talíře, polijeme omáčkou a posypeme pažitkou.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.