Autor:

Omáčky na těstoviny - gorgonzolo/lososová omáčka

Střední
Ingredience
Gorgonzola 150 g
Uzený losos 150 g
Smetana ke šlehání 200 g
Cibule 1 ks
Máslo 1 lžíce
Pažitka 1/2 svazek
Sůl  
Pepř mletý  
Tagliatelle
zelené
 

Postup přípravy:

Pažitku omyjeme, usušíme a nadrobno nakrájíme. Cibuli oloupeme a nakrájíme. Těstoviny uvaříme.
Mezitím osmahneme cibuli na másle. Přidáme smetanu a vařme na středním ohni. Osolíme a opepříme.
Gorgonzolu nakrájíme na kousky a přidáme do pánve, aby povolil. Lososa nakrájíme na kousky a přidáme do omáčky.

Těstoviny rozdělíme na talíře, polijeme omáčkou a posypeme pažitkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
2+
4.33 3 5 1

Komentáře k receptu: Omáčky na těstoviny - gorgonzolo/lososová omáčka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web