Autor:

Omáčky na těstoviny - gorgonzolo/lososová omáčka

Střední
Ingredience
Gorgonzola 150 g
Uzený losos 150 g
Smetana ke šlehání 200 g
Cibule 1 ks
Máslo 1 lžíce
Pažitka 1/2 svazek
Sůl  
Pepř mletý  
Tagliatelle
zelené
 

Postup přípravy:

Pažitku omyjeme, usušíme a nadrobno nakrájíme. Cibuli oloupeme a nakrájíme. Těstoviny uvaříme.
Mezitím osmahneme cibuli na másle. Přidáme smetanu a vařme na středním ohni. Osolíme a opepříme.
Gorgonzolu nakrájíme na kousky a přidáme do pánve, aby povolil. Lososa nakrájíme na kousky a přidáme do omáčky.

Těstoviny rozdělíme na talíře, polijeme omáčkou a posypeme pažitkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
2+
4.33 3 5 1

Komentáře k receptu: Omáčky na těstoviny - gorgonzolo/lososová omáčka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web