Obalovaný celer

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks celer
    • 1
      ks vejce
    • hladká mouka
    • strouhanka
    • olej
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Celer očistíme, oloupeme a nakrájíme na 1 cm široká kolečka. Vložíme ho do studené vody a mírně ho předvaříme. Až vychladne tak ho obalíme v trojobalu. Nejdříve v hladké mouce, pak v rozšlehaném vejci a na konec ve strouhance. Smažíme na oleji po obou stranách dozlatova. Vhodná příloha je vařený brambor a tatarská omáčka.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • marie mateju
    marie mateju |

    28. 7. 2009 19:41

    jo tak tohle miluju,celer připomíná filé-dávám 1