Nákyp z rybího filé

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g rybí file
    • 50
      g máslo
    • 50
      g hladká mouka
    • 100
      g eidam sýr
    • 200
      g zeleninová směs
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka muškátový květ

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Máslem vymažeme formu a na zbylém másle opražíme mouku. Zalijeme ji trochou vody, osolíme, ochutíme muškátovým květem a provaříme na hustou kaši. Přidáme zeleninovou směs, nakrájené rybí filé, nastouhaný sýr a tuto směs dáme do vymazané formy. Pečeme v předem vyhřáté troubě dozlatova. Podáváme se zeleninovým salátem.
Zařazení: Maso Rybí
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Petra
    Petra |

    6. 2. 2008 09:30

    Také tak dělám, ale místo vody dávám mléko a tu zeleninu předem podušenou. Dobrota