Nadívané točeňáky pečené na grilu

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 3
60 minut
neuvedeno
neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,8
      kg točený salám
    • 150
      g sýr niva
    • 150
      g anglická slanina
    • 2
      ks cibule
    • 150
      g tvrdý sýr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Točený salám nakrájíme na porce (dlouhé asi 12-15 cm). Pokud nemáte rádi slupku, můžete jí sloupnout.
2
Do každého kousku salámu uděláme několik zářezů.
3
Nakrájíme na malé plátky nivu, sýr, anglickou slaninu. Cibuli nakrájíme na půlkolečka.
4
Do zářezů vkládáme plátky sýrů, půlkolečka cibule a kousky slaniny. Plněné salámky buď grilujeme a nebo dáme do alobalu a upečeme v troubě.
5
Podáváme s pikantní hořčicí a kečupem s kouskem chleba.
Zařazení: Maso Uzeniny

Komentáře k receptu

  • Mila Foglova
    Mila Foglova |

    15. 3. 2008 14:00

    vyborna zalezitost, davam 1

  • Martina Landsmanová
    Martina Landsmanová |

    14. 3. 2008 20:30

    Moc děkuji to jsem ráda

  • Ostružina Lesní
    Ostružina Lesní |

    14. 3. 2008 17:38

    Je to výborné a v létě venku na grilu - v alobalu to nemá chybu.