Autor:

Mrkvové masíčko

Střední
Ingredience
Vepřové maso 500 g
Mrkev 5 ks
Cibule  
Česnek  
Pepř mletý  
Sůl  
Paprika - sladká  
Hořčice  
Brambory  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme, lehce obalíme v hladké mouce a osmahneme na olivovém oleji na pánvi. V hrnci osmahneme cibulku s česnekem, přidáme červenou papriku, hořčici, strouhanou mrkev a podlijeme. Téměř hotové plátky masa naskládáme na pekáček, zalijeme mrkví a dáme zapéct do trouby.

Jako příloha jsou vhodné vařené nebo opečené brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
10 prohřešků proti italské kuchyni, kterých se dopouštíme Články z

Komentáře k receptu: Mrkvové masíčko

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web