Autor:

Mník na víně

45 minut PT0H45M
Snadné
Ingredience
Mník
asi 800 g
1 ks
Olivový olej 10 lžíce
Rajčata
větší, oloupaná, nakrájená nadrobno
4 ks
Šalotka
nakrájené nadrobno
2 ks
Bílé víno - suché 100 ml
Sůl  
Pepř mletý  
Boquet garni  
Veka 8 plátek

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Rybu nakrájíme na 2 cm široké plátky a na rozpáleném oleji krátce opečeme. Rybu vyndáme a držíme v teple
Do pánve přidáme nakrájená rajčata, bouquet garni a šalotky, zalijeme vínem a přivedeme k varu. Přidáme plátky ryby, dochutíme solí a pepřem, přikryjeme pokličkou a na mírném příkonu dusíme asi 20 minut.
Podáváme s opečenou vekou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Chuťovky na topinky - 4 recepty na tatarák Články z

Komentáře k receptu: Mník na víně

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Inspirujte se celebritami Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Inspirujte se celebritami
Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky? Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky?
Retro fotografie: Podívejte se, co se v minulém století nosilo na horách Retro fotografie: Podívejte se, co se v minulém století nosilo na horách
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web