Mník na víně

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
45 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks mník asi 800 g
    • 10
      lžíce olivový olej
    • 4
      ks rajčata větší, oloupaná, nakrájená nadrobno
    • 2
      ks šalotka nakrájené nadrobno
    • 100
      ml bílé víno - suché
    • sůl
    • pepř mletý
    • boquet garni
    • 8
      plátek veka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rybu nakrájíme na 2 cm široké plátky a na rozpáleném oleji krátce opečeme. Rybu vyndáme a držíme v teple
2
Do pánve přidáme nakrájená rajčata, bouquet garni a šalotky, zalijeme vínem a přivedeme k varu. Přidáme plátky ryby, dochutíme solí a pepřem, přikryjeme pokličkou a na mírném příkonu dusíme asi 20 minut.
3
Podáváme s opečenou vekou.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.