Autor:

Mňam, mňam masko

Snadné
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí maso
řízek (může být i kuřecí)
1 kg
Marináda
Pivo
2-3
3 dl
Sůl 1 lžíce
Vegeta 1 lžíce
Kečup - jemný 1 lžíce
Hořčice 1 lžíce
Worcestrová omáčka 1 lžíce
Sojová omáčka 1 lžíce
Med 1 lžíce
Grilovací koření 1 lžička
Oregáno 1 lžička
Mletý kmín 1 lžička
Pepř mletý 1 lžička
Mletá paprika 1 lžička
Chilli 1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Přísady na marinádu smícháme. Řízky naklepeme a vložíme do marinády. Necháme v chladničce odležet 1-2 dny. Občas překládáme, aby všude byla marináda. Potom maso grilujeme. Podáváme se zeleninovým salátem.

Maso můžeme i osmažit na pánvi nebo rozložené na plechu upéct, ale nejlepší je grilované.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 5 x
2-
3.6 5 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2- (hodnoceno 5x)
Horká čokoláda s domácími müsli tyčinkami Horské svačiny Články z

Komentáře k receptu: Mňam, mňam masko

Komentáře

  1. Jarda Horák   13.06.2007 | 8:50 | reagovat | závadný

    Já používám jako maso kýtu ale asi může být jakékoliv libové..Nakládám do koňaku Napoleon ten stojí okolo 100 Kč za 0,7. Nedávám pivo ale více koňaku. Těch indgrediencí se mi zdá také moc. Je to velká směs chutí. Stačí trochu česneku a samozřejmě sůl. Pak vynikne chuť koňaku.Dám asi polovinu láhve na 1 kg masa

  2. Helena Kučerová   12.06.2006 | 11:10 | reagovat | závadný

    Tak tenhle recept u nás nebodoval. Po domluvě všech členů rodiny hodnotíme za 3. Možná i v tomto případě platí, že méně (ingrediencí) znamená více.

  3. lenka žilková   11.06.2006 | 22:26 | reagovat | závadný

    nechutnalo nám to

  4. Jaroslava Oumarová   11.06.2006 | 20:51 | reagovat | závadný

    Terezko, zapomněla jsem napsat: bylo to výborné. Naložila jsem kuřecí stehna, jako alkohol jsem použila tu vodku. Celá rodina si mlaskala:-)) Pro last one: ten rum zkusím příště:-)

  5. last one   10.06.2006 | 13:56 | reagovat | závadný

    Já bych se nebál toho rumu. V kombinaci s medem se parádně hodí! Já mám ještě vždy v rozprašovači trošku rumu s vodou a tím pak grilované maso těsně před podáváním lehce popráším, masu to dodá parádní aroma..

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty! Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty!
Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda
Co si muži opravdu přejí, ale neřeknou si o to? Dejte jim to k Vánocům! Co si muži opravdu přejí, ale neřeknou si o to? Dejte jim to k Vánocům!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web