Autor:

Mňam, mňam masko

Snadné
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí maso
řízek (může být i kuřecí)
1 kg
Marináda
Pivo
2-3
3 dl
Sůl 1 lžíce
Vegeta 1 lžíce
Kečup - jemný 1 lžíce
Hořčice 1 lžíce
Worcestrová omáčka 1 lžíce
Sojová omáčka 1 lžíce
Med 1 lžíce
Grilovací koření 1 lžička
Oregáno 1 lžička
Mletý kmín 1 lžička
Pepř mletý 1 lžička
Mletá paprika 1 lžička
Chilli 1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Přísady na marinádu smícháme. Řízky naklepeme a vložíme do marinády. Necháme v chladničce odležet 1-2 dny. Občas překládáme, aby všude byla marináda. Potom maso grilujeme. Podáváme se zeleninovým salátem.

Maso můžeme i osmažit na pánvi nebo rozložené na plechu upéct, ale nejlepší je grilované.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 5 x
2-
3.6 5 5 1
Linecký koláč s marmeládou a mandlemi Gastrovýlet do Rakouska. Vyzkoušejte 6 skvělých receptů Články z

Komentáře k receptu: Mňam, mňam masko

Komentáře

  1. Jarda Horák   13.06.2007 | 8:50 | reagovat |

    Já používám jako maso kýtu ale asi může být jakékoliv libové..Nakládám do koňaku Napoleon ten stojí okolo 100 Kč za 0,7. Nedávám pivo ale více koňaku. Těch indgrediencí se mi zdá také moc. Je to velká směs chutí. Stačí trochu česneku a samozřejmě sůl. Pak vynikne chuť koňaku.Dám asi polovinu láhve na 1 kg masa

  2. Helena Kučerová   12.06.2006 | 11:10 | reagovat |

    Tak tenhle recept u nás nebodoval. Po domluvě všech členů rodiny hodnotíme za 3. Možná i v tomto případě platí, že méně (ingrediencí) znamená více.

  3. lenka žilková   11.06.2006 | 22:26 | reagovat |

    nechutnalo nám to

  4. Jaroslava Oumarová   11.06.2006 | 20:51 | reagovat |

    Terezko, zapomněla jsem napsat: bylo to výborné. Naložila jsem kuřecí stehna, jako alkohol jsem použila tu vodku. Celá rodina si mlaskala:-)) Pro last one: ten rum zkusím příště:-)

  5. last one   10.06.2006 | 13:56 | reagovat |

    Já bych se nebál toho rumu. V kombinaci s medem se parádně hodí! Já mám ještě vždy v rozprašovači trošku rumu s vodou a tím pak grilované maso těsně před podáváním lehce popráším, masu to dodá parádní aroma..

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Dcera Cindy Crawford vypadá jak její matka! Podívejte se na další děti slavných Dcera Cindy Crawford vypadá jak její matka! Podívejte se na další děti slavných
Gábi se nebojí zeptat: Podívejte se, jak sex koučka učí masáž penisu Gábi se nebojí zeptat: Podívejte se, jak sex koučka učí masáž penisu
Elegantní i bláznivé: Jaké nehty budou letos trendy? Elegantní i bláznivé: Jaké nehty budou letos trendy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web