Maso dvou barev po staročesku

Hodnocení:

Moje:

-
2
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      g vepřové maso
    • 200
      g kuřecí maso
    • 150
      g sušené švestky
    • 50
      g vlašské ořechy nadrobno nakrájené
    • 1
      ks cibule
    • máslo
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vepřové a kuřecí maso opláchneme a rozkrájíme na krátké nudličky. Menší cibuli nadrobno rozkrájíme a necháme na másle zesklovatět. Přidáme nakrájené maso a lehce osmahneme. Osmažené kousky masa zalijeme polévkovým vývarem nebo vodou, osolíme, opepříme a necháme dusit doměkka.
2
Na závěr přidáme sušené švestky a ořechy, opět podlijeme a necháme asi dalších 5 minut podusit.
3
Jako přílohu podáváme rýži nebo hranolky.
Zařazení: Maso Vepřové Drůbeží

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.