Maršovský závitek

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • hovězí maso
    • sůl
    • pepř mletý
    • nakládané okurky
    • klobása
    • žampiony
    • cibule
    • mrkev
    • majoránka
    • divoké koření
    • hladká mouka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z masa připravíme plátky na závitky, naklepeme osolíme, opepříme. Na pánvi orestujeme cibuli, salám, okurky a žampiony. Osolíme, opepříme, přidáme majoránku a zalijeme vejci. Směs klademe na pekáč, maso osolíme, opepříme, podlijeme vodou a dáme péct s poklicí. V hrnci připravíme základ z cibule, mrkve a divokého koření, orestujeme nejlépe na sádle do tmava. Zalijeme vydušeninou ze závitku a vaříme. Zahustíme zásmažkou provaříme a přecedíme. Měkké závitky na šikmo překrojíme vkládáme na omáčku podáváme se štouchaným bramborem.
Zařazení: Maso Hovězí

Komentáře k receptu

  • m. v.
    m. v. |

    20. 12. 2007 10:55

    také jsem ten recept pročítala několikrát,,ale nepochopila jsem co s tím masem,,dost zmatené....

  • Zdena z JM
    Zdena z JM |

    20. 12. 2007 08:01

    Je celkem logické, že soli dá každý podle chuti.Spíš mi není jasný ten postup.Směs dáme na pekáč a dáme péct s poklicí. A co s tím masem.To se jen osolí a opepří a co. Dá se na tu směs nebo se ta směs do toho zabalí?Asi ano, když jsou to závitky.Chtělo by to ten postup trochu upřesnit.

  • Jozef T.
    Jozef T. |

    19. 12. 2007 23:30

    Mäso solíme 2x a nápln, ci omácku (z receptu to nie je celkom jasné) tiez solíme. Nezdá sa Vám tej soli nadmieru?