Loužnické pesto

Snadné
Ingredience
Bylinky
všechny možné čerstvé - oregáno, bazalka, saturejka, petrželka, máta, majoránka,...
 
Česnek 5 stroužek
Olivový olej 1 hrnek
Sůl 6 lžička

Postup přípravy:

Bylinky rozmixujeme v mixéru, přidáme česnek, sůl a olej a umixujeme v pastu. Může se přidat parmazán nebo rozdrcené oříšky, ale nejlepší to je samotné.

Výborná přísada do všech jídel.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)

Komentáře k receptu: Loužnické pesto

Komentáře

  1. marian.x   17.02.2011 | 13:15 | reagovat | závadný

    žasnu :-( , co vše se dá vydávat za pesto....a kombinace bazalka-máta-majoránka je stejná zhovadilost , jako místo parmazánu nivu , jak jsem to někde tady vyčetl.Tohle jste odkoukala proboha kde ? U Babici v jeho pseudovaření ?

  2. Anonym   13.01.2007 | 10:13 | reagovat | závadný

    Proto je asi divoké, že ? Také bych do toho nešla.Jindra

  3. englicka marketa   12.01.2007 | 12:28 | reagovat | závadný

    tak zrovna bazalka s mátou a majoránkou nejdou vůbec k sobě,na pesto až moc výrazných bylinek!!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web