Lívanečky z hlávkového zelí

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 3
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Lenka B.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g hlávkové zelí
    • 100
      g polohrubá mouka
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 1
      ks vejce
    • 1
      kelímek bílý jogurt
    • pepř mletý
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Zelí osolíme a opepříme a necháme ho, aby pustilo vodu. Tu slijeme, k zelí přidáme jogurt, mouka, do které zamícháme prášek do pečiva, vejce. Smažíme na pánvičce "na volská oka".
Zařazení: Pokrmy Ze zeleniny
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Bára B.
    Bára B. |

    8. 11. 2011 09:43

    na jak velké kousky jste zelí nakrájeli? Nebo jste ho nastrouhali?Děkuji

  • Žofka
    Žofka |

    20. 10. 2011 20:08

    co je na tom tak dobrého :-$

  • Aaandrea
    Aaandrea |

    5. 1. 2011 15:11

    Výborné! Dávám za 1.

  • Anna Stefanova
    Anna Stefanova |

    11. 2. 2009 09:20

    Dělala jsem již několikrat dobré, zase změna.Dávám jedna.

  • Petule B.
    Petule B. |

    11. 9. 2008 12:34

    Jedním slovem vynikající! Přidala jsem také ten česnek a majoránku a jelikož jsem dělala takový recept ze zelí poprvé, jsem prostě nadšena.

  • Jana Remková
    Jana Remková |

    10. 9. 2008 14:30

    Bože,jsem asi úplně slepá!!Díky Zuzano!!

  • Zuzana Šindlerová
    Zuzana Šindlerová |

    10. 9. 2008 10:52

    Jani, 2 příspěvky pod vámi píšou Alexandra a Magda, že přidali česnek i majoránku a že je to moc dobré :-)))

  • Jana Remková
    Jana Remková |

    10. 9. 2008 09:48

    Tak to vypadá moc dobře!Placičky ze zelí.Zrovna mi větší čtvrtka zůstala,tak co s tím,že?Tak vyzkoušíme na večeři,stejně už někdy nevím,co pořád vymýšlet.Díky za dobrý nápad a joo,co kdyby se tam přidal i česnek a majoránka?Vyzkoušel to někdo?

  • Alexandra Daňková
    Alexandra Daňková |

    9. 9. 2008 15:36

    mňamka, udělala jsem to jako Magda, přidala jsem majoránku a česnek, jinak podle receptu, jen jsem musela přidat trochu vody, protože jsem měla jen malej jogurt a těsto bylo moc hustý, jinak fakt super, rychlý a jednoduchý jídlo

  • Magda
    Magda |

    20. 3. 2008 11:16

    Já nedávám jogurt ale mlíko a přidávám česnek a majoránku. Placičky jsou fakt dobrý.

  • Hanka Šimmerová
    Hanka Šimmerová |

    19. 3. 2008 21:27

    Právě smažím, vůbec jsem si nedovedla představit, jak budou chutnat, ale jsou moc dobré. Jemné a nadýchané.

  • Lenka B
    Lenka B |

    11. 1. 2008 16:02

    my to jíme normálně, jen tak do ruky jako bramboráky

  • Marie Svobodová
    Marie Svobodová |

    31. 10. 2007 14:37

    Čím ochutíme,nebo je to příloha a k čemu, poraďte?

  • Lenka
    Lenka |

    5. 9. 2007 12:26

    Martino, určitě na normální pánvi smažit můžete taky :o) s pozdravem Lenka B.

  • Martina Jurošková
    Martina Jurošková |

    20. 8. 2007 12:57

    Mohu to smažit i na normální pánvi? Nerozteče se mi to? Pánev na oka nemám.

  • Lenka B.
    Lenka B. |

    20. 2. 2007 17:44

    Sylva: ano, naprosto správně, syrové nadrobno nakrájené zelí, když ho osolíte a opepříte, pustí vodu

  • Sylva
    Sylva |

    20. 2. 2007 07:50

    Chápu dobře- syrové a nadrobno nakrájené zelí?