Levný štrůdl

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g hladká mouka
    • 1
      ks vejce
    • 50
      g máslo
    • 50
      g moučkový cukr
    • 2
      lžíce ocet
    • 5
      lžíce mléko
    • 1
      špetka sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Všechny suroviny smícháme a vypracujeme těsto, které rozdělíme na bochníky a vyválíme na tenký plát jako na klasický štrůdl. Klasický štrůdl se tahá tento se válí. Naplníme jablečnou nebo tvarohovou náplní, potřeme máslem a dáme péct.
Zařazení: Moučníky Záviny

Komentáře k receptu

  • clara
    clara |

    11. 11. 2012 12:30

    Mě ani vyválet nešlon :-(

  • Zdena Chalupová
    Zdena Chalupová |

    25. 1. 2008 15:23

    Těsto se při válení lepí k válu, musela jsem hodně sypat mouku. Při pečení hrozně praská.