Autor:

Levný štrůdl

Snadné
Ingredience
Hladká mouka 250 g
Vejce 1 ks
Máslo 50 g
Moučkový cukr 50 g
Ocet 2 lžíce
Mléko 5 lžíce
Sůl 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Záviny

Všechny suroviny smícháme a vypracujeme těsto, které rozdělíme na bochníky a vyválíme na tenký plát jako na klasický štrůdl. Klasický štrůdl se tahá tento se válí. Naplníme jablečnou nebo tvarohovou náplní, potřeme máslem a dáme péct.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Kolik toho víte o kávě? Články z

Komentáře k receptu: Levný štrůdl

Komentáře

  1. Zdena Chalupová   25.01.2008 | 15:23 | reagovat |

    Těsto se při válení lepí k válu, musela jsem hodně sypat mouku. Při pečení hrozně praská.

    1. clara   11.11.2012 | 12:30 | reagovat |

      Mě ani vyválet nešlon :-(

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web