Květákový salát

Hodnocení:

Moje:

20 minut
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 600
      g květák
    • 0,5
      ks celer
    • 125
      g tvrdý sýr
    • 3
      ks rajčata
    • 250
      ml majonéza
    • petržel čerstvá, zelená

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Květák, celer, sýr a rajčata nakrájíme na menší kousky, smícháme s majonézou, osolíme, opepříme a ozdobíme petrželkou. Podáváme chlazené.

Komentáře k receptu

  • Naďa
    Naďa |

    18. 2. 2005 11:23

    Dělám podobný,ale květák povařím,rozeberu na drobné růžičky,vynechám celer,ale přidám na drobno pokrájenou cibuli a šunku.Sýr nastrouhám na hrubém struhadle.A je silně poživatelný!

  • Anonym
    Anonym |

    17. 2. 2005 21:27

    Nepoživatelné!!!!!!

  • Lenka Sedlářová
    Lenka Sedlářová |

    2. 5. 2004 17:49

    Ten květák a celer se tam dává syrový ? Já bych to asi trochu povařila.Děkuji za odpověď.