Kuřecí závitky Delikates

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
4
porce
neuvedeno
autor: Deninka

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks kuřecí maso řízek
    • 200
      g uzené maso krkovice nebo salám
    • 100
      g eidam sýr
    • 1
      ks hermelín
    • 60
      g tatarská omáčka
    • 1
      lžička podravka
    • 1
      špetka paprika - sladká
    • 1
      kelímek smetana ke šlehání

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuřecí řízky rozklepeme. Z obou stran posypeme podravkou a paprikou. Z jedné strany potřeme tatarkou, položíme plátek krokovice, plátek eidamu, plátek krkovice a pásek hermelínu. Maso zabalíme a propíchneme špejlí. V troubě rozehřejeme pekáček s olejem a vkládáme závitky. Během pečení závitky kontrolujeme. Po 15 minutách zalijeme šlehačkou a zakryjeme alobalem.
2
Jako příloha jsou dobré brambory.
Zařazení: Maso Drůbeží

Komentáře k receptu

  • Hana Rožníčková
    Hana Rožníčková |

    21. 1. 2007 16:12

    Včera jsem dělala k obědu s hranolkama a americkýma bramborama, vynikající. Místo podravky jsem dala kari a chilli.

  • Minutovka
    Minutovka |

    3. 1. 2007 12:50

    Bylo to výborné. Místo podravky jsem použila grilovací koření, tatarku jsem vynechala a nahradila ji nivou. Pod závitky jsem dala hodně cibule, abych měla nějakou šťávu. Zapékala jsem při 200 stupňů asi 40min. Ke konci jsem celé závitky posypala strouhanou nivou (místo šlehačky).