Kuřecí směs Radegast

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 3
neuvedeno
2
porce
neuvedeno
autor: Marcela 1

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g kuřecí maso prsa
    • 100
      g pórek
    • 100
      g kapie Nakrájené
    • sůl
    • slunečnicový olej
    • kari
    • 2
      dl smetana

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuřecí maso nakrájíme na nudličky a osolíme. Na rozpáleném oleji osmažíme, přidáme kari koření a necháme zpěnit. Přidáme smetanu, kapii, pórek a necháme krátce jemně provařit. Dochutíme dle chuti. Podáváme s rýží.
Zařazení: Maso Drůbeží

Komentáře k receptu

  • Iva
    Iva |

    17. 7. 2011 17:02

    Dobrůtka ;-)

  • Kamila Tatíčková
    Kamila Tatíčková |

    21. 1. 2010 14:25

    Jsem na pikantnější chutě, tak jsem přidala trochu bílého pepře a sojovou omáčku a super. Dávám za 1.

  • Filip Tomáš
    Filip Tomáš |

    28. 2. 2009 14:08

    Možná bych tam dal o trochu méně smetany. Musel jsem jí vyvařit, ale jinak velmi chutné a všem doporučuji.

  • Mrtafa
    Mrtafa |

    14. 6. 2006 10:59

    Ještě bych poradila koupit koření "Americké brambory" a pak opravdu nemají chybu. Přeji dobrou chuť.

  • Ďi
    Ďi |

    29. 7. 2005 11:03

    Airan, nesmažte je, zkuste je pouze upéci, třeba si rodina zvykne. Teď, když jsou nové brambory, jsou nejlepší. Já je pouze dobře vydrbu i se slupkami nakrájím na půměsíčky, propláchnu ze škrobu a osuším. Pak je rozložím na suchý plech (nebo plech vyložený pečícím papírem) a šup s nimi do rozpálené trouby. Když se opečou zespodu, obrátím je. Nakonec se trochu nafouknou a jsou zlatavé. Staré brambory je lepší vařit, aby se z nich vyplavilo to, co už není zdravé, ale ty nové si takhle ušetří vitamíny. A klidně je můžete mít třeba každý den. Ozvěte se, jak jste uspěla.

  • Airan Novakova
    Airan Novakova |

    12. 6. 2005 12:51

    Mam podobny recept bez kapie, je u nas oblibeny. Bohuzel nejradej s ameriskymi brambory (smazene)