Autor:

Kuřecí alá Španěl

Střední
Porce: 1
Ingredience
Kuřecí maso
řízek nebo steaky
 
Párky
2 nožičky
1 ks
Vejce 2 ks
Cibule  
Olej  
Polosladká sojová omáčka  
Kečup - jemný  
Hořčice  
Okurka  
Hladká mouka  
Rama Cremefine
Smetana na vaření
 
Sůl  
Chilli  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Na oleji z prudka opečeme steaky (bez naklepání) poté vyjmeme a na výpeku osmažíme nakrájenou cibuli. Když zrůžoví, přidáme polévkovou lžíci hořčice, 2 lžíce sojové omáčky a 2 lžíce kečupu. Krátce orestujeme a zalijeme vodou, poté vložíme steaky a dusíme do měkka. Mezitím si na trošce oleje orestujeme nakrájené okurky. Když zesklovatí přidáme nakrájené párky na drobno a ještě chvilku restujeme.

Vejce uvaříme na tvrdo a na kostičky nakrájené přidáme do orestované směsi. Steaky vyjmeme a zahustíme moukou, kterou jsme rozšlehali ve studené vodě. Necháme provařit, přidáme směs a steaky, dosolíme, přidáme chilli a můžeme trochu přisladit. Na závěr zjemníme smetanou, kterou přivedeme jen k varu, dále již nevaříme.

Jako příloha je vhodná rýže nebo houskový knedlík.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Pečené krůtí prso na perlovém kuskusu Září ve vaší kuchyni Články z

Komentáře k receptu: Kuřecí alá Španěl

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web