Autor:

Kuře k přežrání

Střední
Ingredience
Kuřecí maso
celé kuře
1 ks
Šlehačka 1 ks
Eidam sýr 200 g
Česnek 3 stroužek
Sůl  
Slunečnicový olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Kuře očistím, omyji, rozporcuji na 8 dílů (nají se klidně 8 lidí je dost syté) a osolím. Dám do pekáče s olejem. Na každou osminu dám nejméně plátek česneku (lepší víc). A chvilku (asi 10-15 minut) zapeču cca 180 °C.

Pak posypu jednotlivé osminy hrubě nastrouhaným sýrem. A peču asi 40 minut na 160 °C, ke konci naliju šlehačku a krátce „povařím“. Vhodná příloha: brambory s pažitkou Bake Rolls.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Pikantní pečený guláš Lahůdky a speciality maďarské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Kuře k přežrání

Komentáře

  1. Jana Tichá   21.04.2005 | 14:36 | reagovat |

    Téměř stejné jako sýrové kuře na česnekové smetaně . A to je vynikající.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox! 8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox!
Video: Co udělá levný šampon s barvenými vlasy? Video: Co udělá levný šampon s barvenými vlasy?
Tipy na víkend: Na nákupy, na polévku i za sluníčkem Tipy na víkend: Na nákupy, na polévku i za sluníčkem
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web