Autor:

Kuře k přežrání

Střední
Ingredience
Kuřecí maso
celé kuře
1 ks
Šlehačka 1 ks
Eidam sýr 200 g
Česnek 3 stroužek
Sůl  
Slunečnicový olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Kuře očistím, omyji, rozporcuji na 8 dílů (nají se klidně 8 lidí je dost syté) a osolím. Dám do pekáče s olejem. Na každou osminu dám nejméně plátek česneku (lepší víc). A chvilku (asi 10-15 minut) zapeču cca 180 °C.

Pak posypu jednotlivé osminy hrubě nastrouhaným sýrem. A peču asi 40 minut na 160 °C, ke konci naliju šlehačku a krátce „povařím“. Vhodná příloha: brambory s pažitkou Bake Rolls.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Hovězí svíčková v růžovém pepři Recept na víkend: Hovězí svíčková v růžovém pepři Články z

Komentáře k receptu: Kuře k přežrání

Komentáře

  1. Jana Tichá   21.04.2005 | 14:36 | reagovat |

    Téměř stejné jako sýrové kuře na česnekové smetaně . A to je vynikající.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web